2777
2789

#سلام_امام_زمانم 🖐️💚

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 🌸🌸

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 💚💚

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

السلام علیک یااباصالح المهدی💚💚💚

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اللهم عجل لولیک الفرج💚💚💚

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

چقد زرنگ بودیا 😅

خوش اومدی 🤗🌸

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

اللهم عجل لولیک الفرج💚💚💚

الهییییییی آمین 🤗💚

اللهم عجل لولیک الفرج🌸

خوش اومدی

الهی آمین 💚

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و أهلک أعدائهم أجمعین اللهم عجل لولیک فرج و فرجنا به بحق القرآن و بحق حضرت خانم فاطمة الزهرا و حضرت خانم زینب الکبری سلام الله علیها اللهم أحفظ قائدنا و سیّدنا امام الخامنه ای حفظه الله بحق القرآن اللهم اکشف هذه الغمة عن هذه الامة بحضوره و عجل لنا ظهوره إنهم یرونه بعیدا و نره قریبا برحمتک یا أرحم الراحمین اللهم اغفر للمومنین و المومنات و المسلمین و المسلمات الأحیاء منهم والاموات تابع بیننا و بینهم بالخیرات إنّک مجیب الدعوات إنّک علی کل شیء قدیر اللهم اشف کل مرضانا و مرضی المسلمین بحق القرآن اللهم الرزقنا زیارة الکربلا بحق القرآن اللهم الرزقنا توفیق الطاعة و بعد المعصیه بحق القرآن اللهم الرزقنا توفیق الشهادة بحق القرآن اللهم الرزقنا شفاعة القرآن بحق القرآن اللهم الرزقنا توفیق قراءة القرآن بحق القرآن اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و أهلک أعدائهم أجمعین 🤲

الهییییییی آمین 🤗💚

سلام عزیزم درخواست دوستیم رو قبول کنید کارتون دارم

اَللّهُمَّ الْعَنْ اَوَّلَ ظالِمٍ ظَلَمَ حَقَّ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ آخِرَ تابِعٍ لَهُ عَلى ذلِكَخدايا لعنت کن نخستين ستمگرى را که بزور گرفت حق محمد و آل محمد را و آخرين کسى که او را در اين زور و ستم پيروى کرد *- اَللّهُمَّ الْعَنِ الْعِصابَةَ الَّتى جاهَدَتِ الْحُسَيْنَ وَ شايَعَتْ وَ بايَعَتْ وَ تابَعَتْ عَلى قَتْلِهِ اَللّهُمَّ الْعَنْهُمْ جَميعاًخدايا لعنت کن بر گروهى که پيكار کردند با حسين عليه السلام و همراهى کردند و پيمان بستند و از هم پيروى کردند براى کشتن آن حضرت خدايا لعنت کن همه آنها را 🤲