2777
2789
منم زیر گوشام .توی گوشم.با کف سرم و زانوم هس.البته یه مدت رفت.الان که استرس دارم باز برگشته...میگن ش ...

اخه شاه توت که همیشه نیست من شنیدم این مشکل از کبد هست البته پزشکه  طب اسلامی میگند کبد تنبل میشه باعث این بیماری هست‌خار مریم هم برامون خوبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم زیر گوشام .توی گوشم.با کف سرم و زانوم هس.البته یه مدت رفت.الان که استرس دارم باز برگشته...میگن ش ...

من کف سرم اینقدر زیاد شده همش میخاره زخم میشه پوست پوست میشه

ببین این کشف خودمه الویه ورا بزنی به کف سرت رو زخمات بهتر میشه ژل داخلش را میگم

اصفهان خیلی بده من میترسم حامله بشم بچم بگیره تا حالا کسی نداشته تو خانوا ه

عزیزم ماهم اصفهانیم هواش خیلی بد و خشکه. نه گلم نترس سعی کن آرامش داشته باشی دائم با وازلین جایی که تحریک شده چرب کنی. غذای چرب، گوجه بادمجان غذای تند محرکه. بعدم به بچه نمیرسه عزیزم نترس. ما با دکتر تو آمریکا صحبت کردیم اونجا کاملا قابل درمانه و درمانشم گفت.

منم از بچگی دارم.حالا چه ربطی به روزه داره

ربطش به روزه اینه که میگند مزاج ما سرد خشک هست روزه مزاج‌دا خشک تر میکنه البته باید تحقیق بیشتری کنم این جند تا عطاری به من گفتند که تو کارشون وارد بودند

عزیزم ماهم اصفهانیم هواش خیلی بد و خشکه. نه گلم نترس سعی کن آرامش داشته باشی دائم با وازلین جایی که ...

خوب درمات قطعیش چیه خیلی زیاد خسته شدم اخه منشنیدم باعث بیماریهای دیگه هم نیشه تو سایت خوندم

خوب درمات قطعیش چیه خیلی زیاد خسته شدم اخه منشنیدم باعث بیماریهای دیگه هم نیشه تو سایت خوندم

به خدا زیبایم را ازم گرفته روم نمیشه جایی روسریم را بردارم لباس کوتاه بپوشم حلو همسرم خجالت میکشن اگر جه میگه به جشم من نمیاد مهم نیست ولی

ببین این کشف خودمه الویه ورا بزنی به کف سرت رو زخمات بهتر میشه ژل داخلش را میگم

مال من زیاد نیس.مثلا در حد یه سانتی متر....مال تو زیاده؟اخه کمو زیاد داره...یعنی بچه ها مونم اینطوری میشن؟؟؟؟؟😢😢😢😢😢😢😢

چرا یه بدبخت؟نمیدونم همین به ذهنم اومد. خوشبخت ک شدم عوض میکنم

ببین اول باید بری یه دکتر فوق تخصص پوست برات آزمایش کلی بنویسه بعد نظر بده اگه تو مرحله اوج بیماری باشی دارویی به نام اتانرسپت تجویز میکنه که 6ماه یکبار به صورت آمپول زده میشه. ولی شما حتما حتما حتما یه فوق تخصص بایدبری گلم

مال من زیاد نیس.مثلا در حد یه سانتی متر....مال تو زیاده؟اخه کمو زیاد داره...یعنی بچه ها مونم اینطوری ...

من شنیدم یک نسل در میون اگر قرار باشه انتقال پیدا کنه. شاید ژن همسرتون غالب باشه. بعدم تا بچه ها بخوان بزرگ بشن ایشالا درمان قطعی و راحت براش هست