2777
2789

عکس دست پسرمو بردم‌ پیش متخصص ارتوپد. گفت یه شکستگی کوچیک و خیلی مختصر هست و توی عکس دیده نمیشه. اخه شب قبلش رزیدنت و یه پزشک دیگه دیده بودن گفتن شکستگی ندیدن. خلاصه اینکه برای همسرم لوازم گچ گرفتگی رو توشت و همسرم رفت اونها رو خرید و دکتر خودش دست پسرمو گچ گرفت. وقت پرداخت، منشی گفته به همسرم ۲۸۰ تومن باید بده. البته گفته برای دو تا شکستگی بیشتر میشه (چون دکتر میگفت از دو جا شکستگی داره) ولی شما همون ۲۸۰ بدین!!😕😕 همسرم هم چون عجله داشتیم کارت کشید و تمام. حالا سوال من اینه این رقم طبیعیه؟ نکنه منظورش ۲۸ هزارت من بوده!!!🤔🤔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی دلار گرون میشه این هوآاااااااا

وقتی یهو مملکت کن فیکون میشه  در دو روز 

یعنی

هیچی تو این مملکت غیر منتظره نخواهد بود 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
تو مطب گچ گرفتن بیشتر از ایناس واسه باز کردنش ما ۱۱۰ دادیم

جدا؟!!!!

وای من فقط توی بیمارستان رو دیدم که خیلی ارزون بود

فکرکنم با وسایل گچ باهم شد۳۷ تومن.

فکرنمیکردم اینقدر زیاد باشه

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!
جدا؟!!!! وای من فقط توی بیمارستان رو دیدم که خیلی ارزون بود فکرکنم با وسایل گچ باهم شد۳۷ تومن. فک ...

ای بابا مطب نون به نرخ روز میخورن

فقر که از در خونه بیاد تو ایمان از پنجره میره بیرون. خدایا فقر رو تو هیچ خونه ایی راه نده😔😔😔
ای بابا مطب نون به نرخ روز میخورن

برم ارتوپد شم😁

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!