2777
2789
عنوان

توقف رشد جنین

691 بازدید | 14 پست

سلام دوستان

دیروز رفتم سونو باید بر اساس تاریخ آخرین قاعدگی هفته هفتم باشم اما دیروز گفت هفته سوم و نشون میده.

گفت یا دیر حامله شدی یا توقف رشد داشته😔

کسی  اطلاعاتی داره کمکم کنه؟؟؟؟؟

فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین

والا یه خانمی میخواس بامن زایمان کنه بهش گفتن 20روز تاخیر رشد داره زایمان هم کرد بچشم سالم بود خدارو شکر

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام، میدونم از تاپیکت خیلی وقته گذشته... میشه بگین چی شد؟ بچه تون موند؟ دیروز هم به من گفتن بچه ات تو شش هفته است و ضربان نمیبینیم... 

آرام باش... هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد، ما رفته ایم و اکنون 1498 است.. 
سلام، میدونم از تاپیکت خیلی وقته گذشته... میشه بگین چی شد؟ بچه تون موند؟ دیروز هم به من گفتن بچه ات ...

عزیییزم.چقدر دیر خوندم. الحمدلله موند و بزرگ شد. شما در چه حالید. ان شالله هر چی پیش اومده براتون خیر و صلاحتون بوده باشه

عزیییزم.چقدر دیر خوندم. الحمدلله موند و بزرگ شد. شما در چه حالید. ان شالله هر چی پیش اومده براتون خی ...

سلام هستید من شرایط مشابه شما دارم البته توی طبیعی باردار شدم و خدا خواستع بود.. ولی میشه بگید شرایط تون چی بود و تا کی صبر کردین 

امام رضا که رفتم داخل حیاط ناخودآگاه اشک ریختم حسش کردم و به دلم افتاد اون خواسته قلبی چندین ساله م رو گرفتم هیچ وقت زیارت اینجوری نکرده بودم هنوز مشخص نیست وقتی حاجتم گرفتم میام همنیجا میگم نذرهام ادا می کنم اسلام علیک با علی بن موسی الرضا.اگر میشه سه تا صلوات بفرست حاجتت بگیری
سلام هستید من شرایط مشابه شما دارم البته توی طبیعی باردار شدم و خدا خواستع بود.. ولی میشه بگید شرایط ...

سلام عزیزم. دوهفته بعدش دوباره سونو دادم. گفتن دیر باردار شدی. یعنی طبق تقویم نرمال نبود. 

سلام عزیزم. دوهفته بعدش دوباره سونو دادم. گفتن دیر باردار شدی. یعنی طبق تقویم نرمال نبود. 

سلام متاسفم که این مطالب رو مینویسم 

من توی ۱۲ هفته و ۱ روز وقتی برای سونو ان تی رفتم درکمال ناباوری متوجه شدم رشد سی آر ال بچم در ۷ هفته و ضخامت ساک حاملگی م در ۸ هفته و 3 روز متوقف شده و ضربانش قطع شده و قرارشد هفته ی بعد هم سونو بدم و نهایتاً سقط کنم .

این یکی از تلخ ترین اتفاق های زندگیمه 

در حالیکه همه ی فامیل ناخواسته مطلع شدن از بارداریم و تمام این سه ماه رو عاشقانه دست روی شکمم میذاشتم و حرف میزدم اما یک ماه بچه ای اونجا صدامو نمیشنیده 

نه دلم میخواد کسیو ببینم نه جایی برم و هنوز حس میکنم باردارم و مراعات میکنم 

نتونستم بپذیرم دیگه تموم شده

برای آرامشم و اینکه دوباره مادر بشم دعا کنید