2789
عنوان

حق دارم ناراحت بشم یانه

86 بازدید | 8 پست

من سال پیش رفتم و برای دانشگاه پیام نور اسمم رو نوشتم خودم تنهایی رفتم شوهرم باهام نیومد ولی امروز که برادر شوهرم میخواست بره شوهرم باهاش رفته و تحقیق کرده چه رشته ای توی همون دانشگاه بنویسه حتی امروز به من میگفت چه بزرگه ولی توی این یه سال یه بارم نیومده دانشگاه به خاطر منو من الان احساس میکنم شوهرم به برادرش توجه بیشتری داره

وزن اولیه 76وزن فعلی 73550🔓هدف اول 70🔒هدف دوم 68🔒هدف سوم65🔒هدف نهایی62🔒

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ولی کلا اکثر مردا برای خانواده خودشون بهتر رفتار میکنن

نمی دونن ما خانما حساس هستیم یا مردها طوری رفتار میکنند که حساس بشیم

نمی دونن ما خانما حساس هستیم یا مردها طوری رفتار میکنند که حساس بشیم

بنظرم باید بهش میگفتی . رک میگفتی اگه تو این یکسال یکبار با من اومده بودی میدید چقدر بزرگه. خوش بحال داداشت که انقدر مهمه که بخاطرش اومدی دانشگاه رو دیدی

اکثر مردا نمیدونن ما زنا نسبت به این تبعیض قائل شدن چقدر حساسیم، البته که همین برعکسش بود خودشون ناراحت و دلخور میشدن، یه روت میاوردن.

کلا خیلی به تربیت ک جو جامعه همبرمیگرده، فکر میکنن چون مرد هستن هرکاری بکنن طوری نیست و کسی نباید ازشون ناراحت بشه. من الان که خودم پسر دارم خیلی روی این موضوع حساسم و دلم میخواد یهش یاد بدم که قبل از انجام هرکاری احساس طرف مقابلش رو هم درنظر بگیره

میان دشمن و وطن، ننگ بر آن که شک کند.... 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

بنظرم باید بهش میگفتی . رک میگفتی اگه تو این یکسال یکبار با من اومده بودی میدید چقدر بزرگه. خوش بحال ...

فقط بهش گفتم حسودیم شده و اینکه ناراحت شدم اونم شروع کرد به توجیه کردن و متاسفانه ذهن من توجیه رو نمیپذیرد و منم باز برایش یه دلیل آوردم و نتیجه اش شد قهر کردن او

اکثر مردا نمیدونن ما زنا نسبت به این تبعیض قائل شدن چقدر حساسیم، البته که همین برعکسش بود خودشون نار ...

آفرین مادر خوب

موافقم که باید احساس طرف مقالات رو که زنت هم هست در نظر بگیری

آفرین مادر خوب موافقم که باید احساس طرف مقالات رو که زنت هم هست در نظر بگیری

قربونت عزیزم، مادرای ما و جامعه کلا تو این زمینه کم کاری کردن، مادرای نسل الان باید جبران کنن تا زن های نسل بعد آسوده تر باشن.

میان دشمن و وطن، ننگ بر آن که شک کند.... 🇮🇷🇮🇷🇮🇷