2777
2789

خواهر شوهر دوستم طلاق گرفته بود یک پسر داره ولی پارسالی براش خاسگار اومد گفت بچتو نمیخوام امسال شوهر کرد بچه طفلکو گذاشته پیش مادره بزرگش بزرگ کنه میگه ماه به ماه نمیاد بچه رو ببینه که بچه راه خونشو یاد نگیره بیاد خونش خدارو خوش نمیا بچه وسیله بازی شما نیست نمیتونید نیارید 

زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انسان اونقد تو کف شوهر

زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.

خیلیا تو حسرت داشتن یه بچه هستن،اون وقت ببین کیا صاحب بچه میشن،من سالها پیش تو مجله خوندم زنه بخاطر دوست پسرش دختر ۴سالشو تو خسابون ول کرد،پشر ۲سالشم گذاشت دوست پسرش بندازه تو حوض اب سرد

بچه رو انداخته بودن تو گونی بعدم انداخت تو حوض

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝

قضاوت نکنیم شاید خیلی بی پول بوده و چاره ای غیر شوهر کردن نداشته

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

خیلیا فکر میکنن بچه کلینیک خانواده ست یا زوج تراپ !!هزار جور مشکل دارن با همسرشون بعد میگن بچه اوردم تا زندگیم خوب بشه 

لطفا توی زندگی داغون بچه نیارین گناه داره طفلک بچه خودتونه بهش رحم کنین

اول مشکلات خودتونو با همسرتون حل کنین بعد نفر سوم رو با ارامش وارد زندگیتون کنین

حال متکلم از کلامش پیداست

خوبم پولدار بوده  تو کف شوهر بوده

کسیکه بی پوله میره کار میکنه پول در میاره

اخه یه لقمه نون به چه قیمتی

این پسر بزرگ بشه توضیح میخواد ازش. خیر نمیبینن همچین مادرایی