2777
2789

هفته ۹ بارداری هستم و بارداریم پوچ بوده از دیروز دکترم بهم قرص متیل آرگونوین مینو داده ۶ ساعتی یکی تا ۵ روز که سقط کنم. اما هنوز بعد ۲ روز قرص خوردن اصلا حتی لکه بینی هم ندارم. چیکار کنم؟؟... دواهای گیاهی و زعفرون هم میخورم. طناب هم میزنم...

باری دریغ ....... از کوچه های زندگی.. گریخت صدای کودکی.. گریخت صدای کودکی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر به من برای دفع بقایای بارداری متیل رو داد 

من عروسک پشته پرده رو از عطاری خریدم خوردم به خونریزی افتادم 

اما همینجوری نمیدن من دو تا سونو بررم که نشون میداد قلبه جنین نمیزنه ختمه حاملگی

من ۸ هفته و ۴ روز بودم قلبش خود به خود ایستاد

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب

دکتر به من گفت ساک حاملگی تشکیل شده جنین نداره.وقتی سقط کردم جنین داشت کلی هم بزرگ شده بود به حرفا دکترا زیاد گوش ندید یه کم بیشتر صبر کنید چند جا سو نو بدید لطفا

بلاتکلیف مانده ام میان آدمها،آدمند یا بازیگر.ومن لابه لای این همه آدم دچار غربتم!!!!
چرا پس به منم شیاف یا یه قرص قویتر نداده؟ تا شرش زودتر کنده شه؟

والا نمیدونم.

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
دکتر به من گفت ساک حاملگی تشکیل شده جنین نداره.وقتی سقط کردم جنین داشت کلی هم بزرگ شده بود به حرفا د ...

دقیقا دکتر روازاده میگفت خیلی از سقطها به خاطره حاملگیه پوچ به خاطره تشخیصه نا درسته

باید چند هفته بعد دوباره سونو داد باید صبر کنی اگه قرار باشه سقط بشه بدن خودش واکنش نشون میده من وقتی قلبه جنینم دیگه نزد سریع به لکه بینی افتادم و دیگه با شیافم قطع نشد

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
دقیقا دکتر روازاده میگفت خیلی از سقطها به خاطره حاملگیه پوچ به خاطره تشخیصه نا درسته باید چند هفته ...

خدایا کاش حرف دکتر مو گوش نمی دادم.وسقط نمی کردم.بچه به اون سالمی رو سقط کردم هنوز اعصابم خورد میشه یاد سقط میفتم

بلاتکلیف مانده ام میان آدمها،آدمند یا بازیگر.ومن لابه لای این همه آدم دچار غربتم!!!!