2821
2789
عنوان

آلفا اسلیم

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 22 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

احتمال اینکه داشته باشه وجود داره و من کتمان نمیکنم اما ازش راضیم الان چندروزه مصرف نمیکنم ولی بیقرا ...

من خودم قبلا استفاده کردم دقیقا تست نواری گرفتم مثبت دراومد بعد هم گذاشتم کنار یک دو کیلویی اضافه کردم بعد ثابت شدم

منم بی قراری نداشتم اخه ما مصرف خوراکی داشتیم

ببین بعد از خوردن قرص یک ساعت بعد انرژی فوق العاده زیاد داری اون شب هم خوابت نمیبرد درسته ؟

من یک روز درمیون میخوردم پنج روز دوره پریودی هم نمیخوردم میشد تقریبا ماهی کمتر از ده تا

من خودم قبلا استفاده کردم دقیقا تست نواری گرفتم مثبت دراومد بعد هم گذاشتم کنار یک دو کیلویی اضافه کر ...

بله درسته انرژی میده و دو شب اول مصرف خواب رو مختل میکنه

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

پس هیچی. گفتم شاید مغازه ای داروخانه ای چیزی باشه

نه عزیزم داروخانه ها ندارن از خارج کشور واردمیکنن

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

احتمال اینکه داشته باشه وجود داره و من کتمان نمیکنم اما ازش راضیم الان چندروزه مصرف نمیکنم ولی بیقرا ...

سلام عزیزم خوبی عزیز دلم من چند تا از دوستام

از این قرص استفاده کردن همشون فوق العاده لاغر شدن و میگن هیچ عوارضی هم برام نداشت

من بدبخت چهار تا خوردم واقعا هم اذیتم نکرد

فقط انگار با سرما خوردگیم قاطی شد

سفیدی چشمم یکم اندازه یک نقطه زرد شده ترسیدم

از اون باشه نخوردم دیگه

ولی فوق العاده فرض کن تو چهار روز لاغرم کرده 😔دوست دارم ازش بخورم باز ولی میترسم

سلام عزیزم خوبی عزیز دلم من چند تا از دوستام از این قرص استفاده کردن همشون فوق العاده لاغر شدن و میگ ...

سلام گلم ممنونم

همراه منم چندین نفر مصرف کردن هممون راضی هستیم

اگه اصلشو گیربیاری عالیه