2777
2789
عنوان

واسه اولین بار قهر کردیم...

786 بازدید | 26 پست

سلام دوستان.حالم گرفتس امروز بحثمون شد قهر کردیم☹ شما قهر میکنید حوصلتون سر نمیره؟چیکار کنم حالا

نی نی جونم پس کی میای دلم پوسید بخدا😢😟

بعد چندوقت قهر کردین

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعصابم خورد ميشه انرژي ام تموم نميشه  يا ميخوابم يا فيلم ميبينم  بعد براي اينكه خيلي خود ...

من اصلاااا نمیتونم برم جلو واسه آشتی.از دست این غرور لعنتی

نی نی جونم پس کی میای دلم پوسید بخدا😢😟

هیچی برو اشتی کن...منکه تا باشوهرم قهر میکنم یهویی خندمون میگیره اشتی میکنیم...البته از عید تاحالا قهر نداشتیم...قهرامونم نهایتا ی ساعته...ولی قهر خوب نیس برو بپر بقلش اشتی کن...این دنیا انقد زود میگذره که ارزش اینچیزارو نداره.

الهی فداتشم!!!مثلِ یک معجزه ای...علت ایمانِ منی...همه هان و بله اند...شما جااااانِ منی...

خوشبحالتون ک قهر نکردين یا ده ديقه بیشتر طول نمی کشه من اگه در ماه دو بار شوهرم قهر نکنه نمیشه اصلا اونم بد قهررررر هر دفعه دو سه روز طول می کشه ب عبارتی میکنه تقرررريبا نصف ماه😑😑😑

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

یکم خودتو لوس کن ولی مستقیم پا پسش نزار.البته اگ تقصیر تویه یکم بیشتر 

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی