2777
2789
عنوان

به نظرتون مادرم چیکار کنه

231 بازدید | 16 پست

بابام شغل آزاد داره کنارش کشاورزی و دامداری داره همیشه مامانم کنارش باید کار کنه اگه یه روز نره بابام دعوا میکنه چند وقت پیش مامانم حالش بد بود نرف بابام هرچی از دهنش درمیاد میگه میگه وظیفه تو که کنار من کار کنی واز این حرفا.بعدم قهر میکنه و کلا تو قهرم خرجی نمیده مامانم میگه امروز گفته میخام طلاقت بدم منم گفتم خب بهتر راحت شی.ما چهار بچه ایم من و داداشم ازدواج کردیم یه داداش و خاهر دبیرستانی مجرد دارم .خیلی دلم‌برا مامانم میسوزه چیکار کنم بابام خیلب عذابش میده همش بهش میگه تو دنبال تفریح و استراحتی درحالی که اصلن مامنم پاشو از شهرمون بیرون نذاشته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد بد زنا توانشون خیلی کمتره واقعا انتظار اینو نباید ازشون داشت پابه پای مردا کارای سنگین انجام بدن

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

مامان منم پابه پای بابام کار کرده😢هیچوقت زحمت های مادرم فراموش نمیکنم واقعا بجای پدر هم برامون کار کرده از مادری هم کم نذاشته.

از بابام متنفرم

این ماه حست میکنم کوچولوی من.میدونم که میای تو دلم خیلی نزدیک شدی  

بیچاره مامانت باید بسوزه بسازه مردای این مدلی طرز فکرشون عوض نمیشه.باید مامانت از اول میگف که من وظیفم خونه داریه و مسائل کاری تو دخلی به من نداره

لا شریک لک لبیک خیالت راحت❤💏❤

طلاق بد نیست مال همین روزای سختیه که طرفت عذابت میده برا خوشی نیس که 

هیچ ایرادی نداره مردی که به این سن درست نشده و زن و به چشم نوکر میبینه و کار رو وظیفش میبینه و بددهنه دیگه درست بشو نیست 

طلاق بهترین مورده اگه سرمایه ای داره و توانایی اداره زندگی مستقل رو داره

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

بد عادتش کرده دیگه،زن باید خونه داری و بچه داری کنه،بابات هم بی انصافی میکنه،کارگر بگیره بجای اینکه زن بیچاره رو عذاب بده.

بترسین از آدم راستگو،که اگه دروغ بگه حرفش سند؛و همه باور میکنن😐