2777
2789

افسرده شدم کسی بوده اولین بچه ش دختر باشه دومی پسر بشه بدون تحت نظربودن؟شوهرم دوسش داره خیلی چیکار کنم دلم خیلی گرفته دختردوس دارم کسی بوده مث من باشه خیلی دلم پسر میخواست ناشکری نمیکنما ولی اطرافیان خیلی اذیتن میکنه حررفاشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بوده چرا نبوده هر چی خدا بخواد همون میشه توام ب حرف دیگران اهمیت نده توروخدا مهم خودتی و شوهرت 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

پدر و مادرها باید یاد بگیرن بچه شون وسیله جبران آرزوهای از دست رفته شون نیست.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

وای مامان منم دلش پسر میخاد به منو همه خاهرام میگه باید پسر بزاییند در صورتی که برای شوهرم و خانوادش فرقی نداره.خاهر اولیم پسر دار شده وای استرس دارم

خدایا برام حفظ کن نی نی امو،خانوما در حق هم دعا کنیم

کاش خدا ازین دخترا به همه اونایی که در حسرت بچه هستن بده اونایی که د حسرت شنیدن کلمه مامان هستن اونایی که هر ماه چشم دوختن به دوتا خط قرم ولی همیشه یه خط میفته 

خدایا هیچ زنی رو در حسرت شنیدن کلمه ❤مامان❤ نذار  برای ارزوی من اگه میشه یه صلوات بگو