2777
2789
عنوان

چکار کنم با سلیقه باشم

4096 بازدید | 27 پست

اصلا سلیقه ندارم تو دکور خونه توی لباس توی همه چیز شما چطور با سلیقه هستید که دیگران تعریف میکنن  از سلیقه شما 

الا بذکر الله تطمئن القلوب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ذاتیه فک کنم این چیزا

نه ذاتی نیس من تو خونواده تقریبا بی سلیقه بزرگ شدم اما وقتی ازدواج کردم به مادرشوهرم اینا نگاه کردم کلا عوص شدم

خدای من "از بابت لطف بی کرانت که در حقم کردین بی نهایت سپاسگزارم "

نه اینطوری هم نیست. به تجربه به دست میاد. باید اول ببنید دیگران چطوری خونه شون رو می چینیند شما هم ازشون ایده بگیر

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

من خودم کاملا بی سلیقه ام ولی خب چند نفر رو که تو زمینه مد قبول دارم رو الگو قرار دادم و به ریزترین جزئیات تیپشون دقت میکنم و شبیه اونا میخرم.

واسه دکوراسیون هم تو سایت پینترست میگردم خونه های خوشگل و خاص رو میبینم ایده میگیرم

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  
29 سالمه.خانه دارم.دوتا بچه دارم

دورورتون ادمهای باسلیقه زیاده یا بی سلیقه؟

چون شما ناخوداگاه از اونادرس میگیرین 

هرچقدراطرافتون به عذااهمیت بدن شماهم به عذا اهمیت میدین 

دورورتون به لباس اهمیت بدن شماهم...

دورورتون باسلیقه باشن شماهم....

دورورتون به خونه به تزینتاتشون اهمیت بدن شما هم....

خدای من "از بابت لطف بی کرانت که در حقم کردین بی نهایت سپاسگزارم "