2777
2789

من داشتم رژیم میگرفتم که ماه اول رژیم باردار شدم

قدم 164 وزنم 74

...عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَشَرٌّ لَكُمْ...؛ چه بساچيزى راناخوش داريد، در حالى كهخير شمادر آن است و چه بساچيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شمادر آن است...
دکترا اذیتت نمیکردن ؟ همش احساس میکنم برم دکتر دعوام کنن و اگه مشکلی داشته باسم محلم نزارن و بگن میخ ...

دکتر منم بهم گیر میداد...سه ماه اول وزنم بالا نمیرفت بهداشت بهم ویتلمینه داد ماه چهارم یهو 5 کیلو بالا رفتم دکترم دعوا کرد گفت قطعش کن به اندازه کافی وزنت زیاده نیازی ب ویتامین نیست😐تا اخر بارداری همش میگفت اینقدر اضافه نکن بچت خفه میشه😥ولی هیچ مشکلی نداشتم باونهمه اضافه وزن اصلا سنگین هم نبودم

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچتون چند کیلو بود وقتی دنیا اومد

تو 38 هفته وزن 3600....دکتر گفت اگه تا چهل هفته صبر میکردم 4300 میشد وزنش

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
دکتر منم بهم گیر میداد...سه ماه اول وزنم بالا نمیرفت بهداشت بهم ویتلمینه داد ماه چهارم یهو 5 کیلو با ...

منم میترسم هی باهام دعوا کنن و... از طرفی هم میمیرم واسه بچه .چون ادم استرسی هم هستم بگن بچه ات خفه میشه و... همونجا خودم خفه شدم..خخ

منم میترسم هی باهام دعوا کنن و... از طرفی هم میمیرم واسه بچه .چون ادم استرسی هم هستم بگن بچه ات خفه ...

تو بارداری سعی کن زیاد چاق نشی...من ک خودمو ول کرده بودم تو بارداری خیلی میخوردم....دخترخاله من با وزن 100 با قد 155 باردار شد و زایمان کرد

وای بخدا منم همینطورم همش از این و اون میپرسم بارداری که قبلش هم چاق باشه تو فامیل دارین؟؟ چجوری بود ...

میفهمم گلم منم همینطورم.

یه خانومی بود توی محله مون٬ قدش ۱۵۰ اینا میخورد٬ خیلیم توپولی بود.

اما خیلی شیک و خوشگل تیپ میزد.

هر روزم یه جور.

همش واسم سوال بود این همه لباسای خوشگل و متنوعو با این سایز از کجا گیر میاره!

تا اینکه چند ماه بعد یه روز دیدمش که باردار بود و خییییلی چاق شده بود.

اما همونطور خوشگل بود.

باز چند وقت بعد دیدمش که بچه ش به دنیا اومده بود٬ یه پسر خوشگل و خیلی درشت داشت ماشالا.

همش دوس داشتم یه بار جلوشو بگیرم سوالامو ازش بپرسم. 

جالبتر واسم این بود که میگن چاقا بچه هاشون ریزه و کوچیک میشن این چطور بچه ش انقد درشت بود ماشالا.

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
تو بارداری سعی کن زیاد چاق نشی...من ک خودمو ول کرده بودم تو بارداری خیلی میخوردم....دخترخاله من با و ...

اها پس خوراکتونم خوب بوده ... 

ای جانم با وزن 100 .ایشالله تنشون سلامت باشه .اذیت نمیشد ؟ من مبگم نکنه تنگی نفس بگیرم نفسم درنیاد ..نکنه بچه ام خفه شه ... نکنه نتونم راه برم.... و هزاران فکر دیگه

تو بارداری سعی کن زیاد چاق نشی...من ک خودمو ول کرده بودم تو بارداری خیلی میخوردم....دخترخاله من با و ...

واقعا؟؟؟!!!

مشکلی نداشت توی بارداری و زایمانش؟

زایمانش چی بود؟

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...