2777
2789
عنوان

انتخاب پرده کممممممک

165 بازدید | 14 پست

خانوما یه سوال فرشام زمینه اش سورمه ایی سیره خیلی تیره.مبلام چوبش قهوه ایی سوخته اس با گلای مسی کف سالن نسکافه ایی روشن لطفا راهنماییم کنید پرده چه رنگی بگیرم که فضا شاد بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر با اجازت منم یچی بپرسم  برا پزیرایی پرده زبرا انتخاب کنم یا پرده معمولی

من دوتا پنجره بزرگ دارم شاید جالب بشه اگه دوتاشونو زبرا بگیرم و رو هر کدوم یه پرده دکوراتیو ازین پانچی ها بندازم اما خب اینکه چه رنگی و هزینه اش مهمه

استارتر با اجازت منم یچی بپرسم  برا پزیرایی پرده زبرا انتخاب کنم یا پرده معمولی

بنظرم به بقیه وسایلت بستگی داره اگه کلاسیکه ساده اگه مدرنه زبرا

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
یه پرده انتخاب کرده بودم پانچی چاپی زمینه سفیدیه خانومی گفت زمینه سفید برای مبلمان قهوهایی سوخته خوب ...

حالا که مبلاتون تیرس وفرشم تیره. پس پرده رو رنگ روشن انتخاب کن. بنظرم سفید ویه رنگی که تو فرش غالب و روشنه

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
یه پرده انتخاب کرده بودم پانچی چاپی زمینه سفیدیه خانومی گفت زمینه سفید برای مبلمان قهوهایی سوخته خوب ...

بخای بر اساس مبلات انتخاب کنی خیلی تیره میشه ک 

حداقل کرم خیییلی روشن انتخاب کن 

وسایلام کلاسیکه 

حتما از مدل ساده استفاده کن. ولی آشپزخونه واتاق خوابو زبرا بزن کلی مدلایه جدید وخوشگل تو بازار هست