بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
یه پرده انتخاب کرده بودم پانچی چاپی زمینه سفیدیه خانومی گفت زمینه سفید برای مبلمان قهوهایی سوخته خوب ...
حالا که مبلاتون تیرس وفرشم تیره. پس پرده رو رنگ روشن انتخاب کن. بنظرم سفید ویه رنگی که تو فرش غالب و روشنه
از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
حتما از مدل ساده استفاده کن. ولی آشپزخونه واتاق خوابو زبرا بزن کلی مدلایه جدید وخوشگل تو بازار هست