2777
2789
عنوان

دقیقا علتش چیه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 43 پست
گفتم ک نظرشخصی

میدونم خب دوسدارم دلیل بگی برای حرفت 

بالاخره حرف آدمها ممکنه تاثیر گذار باشه اگه درست و منطقی باشه و یک عمر دعات کنیم 

تقدیم ب دختر نازم😜                                                                     💖 اصفهان با آن همه وسعت شده نصف جهان!                   چند وجب داری,ولی کل جهانم گشته ای💖
موافقه ولی بعضی وقتا شل میشه، چون چون عذاب چیزی نیست من بخاطر جینگولی بینگولی بودنش ک آنی هست نمیام ...

چ جالب...ولی خیلیام هستن ک عذاب نمیکشن ها....منکه از غم بچه دارنشدن دوتا سه تا مریضی گرفتم فقطم بخاطر غصـــه خوردن

من روانی بچم.احساس میکنم اگه نداشته باشم زندگیم بی معنیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه فیلم ایرانیه 😆 

اره خب تقریباتوهمین مایه هاس 🤓🤓🤓

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
وااای...حالا اگ دوران عقد باردار بشه...با تریلی از روش رد بشی نمیوفته...حالا اگ ازدواج كرده باشن با ...

همینو میخواستم بگم دقیقا 😂

(آقا هستم   ) ‌یاد بگیر اگه بدی کردن بت، صاف کنی،ولی نره لبخندت...!  از اون مدلا من ندارم که بشینم پای حرف، از اون مدلام که حرف می زنم با یه اخم! من اینجوریم، چرا فکر میکنی باید مثه بقیه باشم؟
میدونم خب دوسدارم دلیل بگی برای حرفت  بالاخره حرف آدمها ممکنه تاثیر گذار باشه اگه درست و منطقی ...

عزیزه من هنوزم دنبال دلیل و منطقی ی نگاه ب دور و برت بنداز ب مملکتت ب جامعه ی مریضت ب بی پولی ب نامردی ب عدم امنیت ب آینده ی اون طفل بیچاره اونوقت میفهمی ک چرا این حرفو میزنم 

♥رو به تو سجده میکنم.....دری به کعبه باز نیست♥️
یه یالله ایی یه چیزی همینطوری اومدی داری نظر میپرسی خانوما حجابتونو رعایت کنید بی بچگی مال رعایت نکر ...

ما مشکلی نداریم فقط خواستم علتشو بدونم 🤕😆

(آقا هستم   ) ‌یاد بگیر اگه بدی کردن بت، صاف کنی،ولی نره لبخندت...!  از اون مدلا من ندارم که بشینم پای حرف، از اون مدلام که حرف می زنم با یه اخم! من اینجوریم، چرا فکر میکنی باید مثه بقیه باشم؟
چ جالب...ولی خیلیام هستن ک عذاب نمیکشن ها....منکه از غم بچه دارنشدن دوتا سه تا مریضی گرفتم فقطم بخاط ...

خب چرا؟ تو ی کم منطقی فکرکن بخدا رسالت ما بعد از ازدواج بچه دار شدن نیست قرار نیست هممون بچه دار بشیم....خیلی حرفا ک بخوام بزنم خیلی طول میکشع

♥رو به تو سجده میکنم.....دری به کعبه باز نیست♥️
عزیزه من هنوزم دنبال دلیل و منطقی ی نگاه ب دور و برت بنداز ب مملکتت ب جامعه ی مریضت ب بی پولی ب نامر ...

کسی ک امکانات و حداقل های تضمین آینده بچه رو داشته باشه (که کم هم نیستن تو جامعه) چ اشکال داره بچه بیاره 

اقتصاد مملکت مثل زلزلس 

آبا تو همیشه از اومدن زلزله هراس داری و وقت و بی وقت میپری تو کوچه که خدا نکنه زلزله بیاد و زیر آوار بمونی?!

نمیشه بخاطر ترس از اقتصاد جامعه بگیم بچه نیاریم ! 

با در نظر داشتن فراهم حداقل های مایحتاج بچه بنظرم هیچ اشکالی نداره آدم بچه بیاره 

تقدیم ب دختر نازم😜                                                                     💖 اصفهان با آن همه وسعت شده نصف جهان!                   چند وجب داری,ولی کل جهانم گشته ای💖

حرفت درسته اما تعداد كسايي كه ميخوان و بچه دار ميشن و اونايي كه نميخوان و بچه دار هم نميشن بيشتره اونا هم كه شما گفتي استثنا هستن و درصد كمي رو تشكيل ميدن زندگي همينه ديگه البته من قبول ندارم كه هزار جور جلوگيري ميكنن و بچه دار ميشن تو نود و نه درصد مواقع بچه ناخواسته از رو سهل انگاري و نا آگاهيه

زيركانه ترين راه براي تسلط بر هر جامعه اي تحقير و محدود كردن زنان آن جامعه است زيرا زنان أسير هرگز قادر نخواهند بود إنسانها آگاه و آزادي خواه پرورش دهند!

منم دقیقا یه تاپیک میخواستم بزنم با همین عنوان😔

دیروز فهمیدم زن عموم ناخواسته بارداره، دوتا پسر داره، پارسال هم ناخواسته باردار شده بود و با آمپول سقط کرد، خلاصه عمو زنگ زد بهم و رفتم خونه مادرزنش و امپولا رو بهش زدم و سقط کرد، حالا زن داداش زن عموم هم اونجا بود، چند ساله میرن دکتر بچه دار نمیشن، اونوقت اینا همش ناخواسته ...

انقد دلم برا زنداداشه سوخت...

هر دوشون گریه میکردن، زن عموم میگفت این چه حکمتیه!، من همش سر نمازم دعا میکنم زن داداشم حامله شه، حالا خودم مجبورم سقط کنم😢

هرآنچه میخواهی ، آنسوی ترس توست و پادزهر ترس ، اقدام است 💪👍

۲ تا مورد خیلی بهش اعتقاد دارم

اولی اینکه اصلا نباید برای خانواده هایی که بچه ندارن یا بچه دار نمیشن دل بسوزونی چون با اولین آه سرت میاد

دوم اینکه اصلا نباید فکر کنی که شاید بچه دار نشی یا زندگیت بی بچه باشه چون سریع جذبش میکنی باید به این فکر کنی که حتما بچه میاد تو زندگی.واسه همینه که خیلیا با کلی دوا درمون دقیقه ۹۰ بچه رو از دست میدن چون به این باور قلبی نرسیده بودند و همیشه شک داشتن که بچه زنده بمونه.

(تنها آرزوم :الهی همه خواهرام توی نی نی سایت مادر بشن.آمین

به نظر من که خدا همیشه ادم رو با چیزی که خیلی دوست داره امتحان میکنه و میخواد بنده ش رو بسنجه و ظرفیتش رو ببره بالا

من که خودم دو ساله منتظرم و همیشه سعی کردم ایمانم رو از دست ندم و بیشترش هم بکنم 

ولی همین ضعف باعث شده واقعا پوست کلفت بشم و در مقابل بقیه مشکلات زندگی ظرفیتم بالاتر بره