2777
2789

سلام دخترم هست سالشه سال بعد ایشالا میره کلاس سوم به نظرتون زمان مناسبیه بذارم کلاس زبان یا بعد از اینکه  کلاس چهارم رو تموم کرد بذارم اونایی که تجربه دارن کمک کنن یه نفر بهم گفته الان زوده براش نظر شما چیه؟ ممنون

🌟💫⭐🌞🪐✨🌜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیتونم نظری بدم چون دخترام  یکی دوسال ایران نبودن و زبانشان اوکی شد. الانم که ایرانیم مدرسه سفارت میرن . ولی به نظرم زودتر بزاری بهتره چون دیگه فارسیم یاد گرفته  اوکیه

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)

نمیدونم والا ولی من پسرمو سال دیگه میذارم. به نظرم کوچیکتر باشن راحتتر یاد میگیرن و بیشتر تو ذهنشکن میمونه البته دو سالشه ولی کلمه های انگلیسی رو راحتتر از فارسی تلفظ میکنه مثل dog eye... 😐😐😐 چجوریه؟؟؟؟

پسر من کلاس سوم از دوم گزاشتم الان ترم چهار .هر مغازه ای رد میشیم ب راحتی میخونه کلمه ها ..من راضیم

خدایا شکرت ب خاطر دو گلی که بهم دادی. مراقب همه نی نی ها باش ودامن همه منتظرا رو سبز کن