2789

و بعدش تو انتخاب رشته و مسیر دانشگاهی به مشکل بر بخوره؟

هم انیمیشن کار می کردم هم تصویرسازی و طراحی کاراکتر

هم مسابقات ریاضیات و المپیاد بودم

هم از هشت سالگی شعر نوشتم و چند تا نوشته هام رو ثبت کردن

و هم تا بزرگسالان زبان نوید خوندم و مدرک گرفتم

و هم تا مدرسه ی شنا رفتم و عاشق آب بودم

الان نمی دونم شش ماه دیگه کنکور ریاضی بدم یا نه و اگه دادم چی بزنم:/

و گاها میزنه به سرم کنکور هنر بزنم برای طراحی صنعتی

و یا کنکور زبان بدم

کلا کاش به هیچی علاقه نداشتم:/ ولی ذهنم شلوغ شده

اینارو نمیدونم ولی یه دوست دارم تو ۱۹سالگیش ۷ تازبون بلده حرفه ای

لهجه نه هااا زبون کشور های مختلف رو کامل

امام خامنه ای (ره)زنده اند، در قلب من، در قلب همه شیعیان،زین پس در درون هر یک ما عشق و قلب پدرم میتپد..دیگر ما، خودمان نیستم.. نماینده ایم در راه ایشان..قوی تر از قبل.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وااح چقدر خفنه دوستت:)))))رشته ی چی توی دانشگاه می خونه

دانشگاه نتونست بره و یکی دوسال بعد مدرسه مجبور شد تو خونه بمونه واسه همین رفت زبان یاد گرفت الباع انگلیسی و ترکی استانبولی رو از بچگیش فول بود میخوند تو این دو سال رفت اسپانیایی فرانسوی اینا اگه اشتباه نکنم و یکی دو تا زبون دیگه رو یاد گرفت راستی مث شما کتاب هم مینوشت یادمه

من خودمم بچه تر بودم هم انگلیسیم فول بود هم ترکی استانبولیم و هم شروع کرده بودم کتاب نوشتن تحت نظر استاد ادبیات 😅😅ولی ول کردم دیگه الان خیلی کم یادمه زبانو

امام خامنه ای (ره)زنده اند، در قلب من، در قلب همه شیعیان،زین پس در درون هر یک ما عشق و قلب پدرم میتپد..دیگر ما، خودمان نیستم.. نماینده ایم در راه ایشان..قوی تر از قبل.

وااح چقدر خفنه دوستت:)))))رشته ی چی توی دانشگاه می خونه

غلط نکنم داره کاراشو میکنه بورسیه بگیره بره خیلی وقته باهاش صحبت نکردم ۷ ۸ ماهه اون موقع ها داشت تلاش میکرد بره و یادمه زبان میخوندو..

دیشب اتفاقی پیج شو دیدم تو بیوی هایلایت هاش زده بود تو زبان هایی که بلده ۶ ۷ تا زبون رو..فک نمیکردم انقد پیشرفت کرده باشه

غلط نکنم داره کاراشو میکنه بورسیه بگیره بره خیلی وقته باهاش صحبت نکردم ۷ ۸ ماهه اون موقع ها داشت تلا ...

وای چه مث این لاتا صحبت کردم.. (غلط نکنم!!!😂😂😂)

همینا رو بنویس روی کاغذ بهشون از میزان تواناییت توی انجام دادن و راحتی انجامش از ۱ تا ۱۰ نمره بده

یعنی چی؟

مثلا یکی داستان مینویسه

ترجمه هم میکنه

می بینه توانایی ترجمه براش راحت تره و توانایی خوبی داره این میتونی شغلش باشه

لازم نیست همه چیزایی که بلدی رو به عنوان شغل در نظر بگیری میتونن صرفا یه تفریح باشن

برو سراغ رشته ای که میتونی انجامش بدی و ازش تنفر نداری حتما لازم نیست عاشقش باشی

به درآمد برس بعد بقیه زمینه هایی که دوست داری رو تقویت کن

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

چقدر خفن و قشنگ🩵✨🥺

اره خیلی خفنه باورت میشه از ۵ صبح که نماز بیدار میشه تا شب هم درگیر کار کردن بود یعنی ناهار شام جارو پخت پز تعجب میکردم انقدر به همه چی میرسید

عالیههاین قدر خوشم میاد آدمایی که مسیر متفاوت خودشون رو خلق می کنن:))

آره🫠البته مسیرش رو به میل شخصیش خلق نکرد مجبور شد نتونست بره دانشگاه و ادامه تحصیل بده ولی از اجبار و خونه نشینی هم مردم نهایت استفاده رو میبرن ها..

اینارو نمیدونم ولی یه دوست دارم تو ۱۹سالگیش ۷ تازبون بلده حرفه ای لهجه نه هااا زبون کشور های مختلف ر ...

چطوری؟ کلاس رفته از بچگی؟

نه بیمارم نه خوشحالم نه از حالم خبر دارم/گهی با جان گهی با دل گهی از هر دو بیزارم/ گهی شاد و غزل خوانم گهی از درد بی تابم/ چه غوغاییست در این عالم که من حیران حیرانم

چطوری؟ کلاس رفته از بچگی؟

تا جایی که میدونم این زبان هایی که اخیرا یاد گرفته اسپانیایی اینا رو کلاس آنلاین رفته .

ترکی و زبان انگلیسی هم مدرسه عیر انتفاعی میرفتیم از کلاس اول میخوندیم اون موقع ها کلاس بعد مدرسه اون موقع که من باهاش هم کلاسی بودم نمی رفت . بعد دبیرستان جدا شدیم همش میگفت کلاس آنلاین دارم همشو آنلاین خونده هر چی خونده