2777
2789
اره دقیقا خدا دکترو لعنت کنه گفت معدشه سروم زدم الان اثرمیزاره خوب میشه اوردیم خونه بد که افتاد بردی ...

ولی دکتره پدرم همون اول گفته سکتس ولی از درمانگاه تا بیمارستان طول کشید

اره زن عمومم دوماه پیش شد گفته درد دارم بردن درمانگاه تادیده گفته سکته اس بلافاصله بردن باامبولانس بیمارستان یه رگش گرفت باانژیو فنررفع شد مامان من رگ الیرو فنرگذاشتن بقیه اش دکتره گفته اگه اذیت کنه دوباره فنربزاریم که تواین چن ماه اذیت نشده خداروشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدرم پارسال سکته قلبی کرد و خیلی نگران حالش بودین و پیش هر دکتری می بردیمش حالش بهتر نمیشد که بد تر میشد ولی از وقتی که تحت نظر دکتر لیامیرصفایی متخصص قلب و عروق هست خیلی حالش بهتره و می تونه راه بره و اذیت نمیشه خدا خیرش بده 

سکته قلبی یا (MI) عبارت است از مرگ دایم سلولی غیر قابل بازگشت در عضله ی قلب. سکته قلبی میتواند یکدفعه و بدون علایمی از قبل اتفاق بیفتد یا بعد از چندین بار حمله  و درد در قفسه ی سینه. عمده ترین دلیل سکته ی قلبی، بسته شدن رگ های تغذیه ی کننده ی قلب است. برای این مشکل میتوان از دارو، بالن یا جراحی قلب باز استفاده کرد. این روزها سکته ی قلبی از مهمترین عواملی است که سالانه جان هزاران نفر را میگیرد. در ادامه ی مطلب بیشتر راجع به این عارضه و نکاتی که باعث ایجاد آن میشوند توضیح خواهیم داد.

منبع : سکته قلبی | علائم، علل و روش‌های پیشگیری از سکته قلبی