2777
2789
عنوان

سر بچه دوم گیر کردم لطفا کمکم کنین

932 بازدید | 76 پست

دوستای گلم من همیشه تو رویاهام دوتا بچه داشتم و خدا یه گل پسر بهم داد و حالا دلم یه بچه دیگه میخواد شوهرم ماهه و مرد زندگی هست وضع مالیمون معمولی هست یه خونه کوچولو خریدیم و ماشین هم داریم حالا مامانم امروز زنگ زده بهم که نکنه بچه دار بشی و وضع مملکت داغونه و معلوم نیست چی بشه و یه وقت دارو و شیر خشک کم میشه و کلا میگه اوضاع خرابه و ایران ویران شده تو این مملکت به چه امیدی میخوای بچه بیاری و البته خدایی خیلیییی گرونی شده  و حالا بدتر از اینم میشه  همه اینارو قبول دارم ولی ته دلم میگم زندگی جریان داره واقعا کار درست چیه خیلی دودل هستم شرایط مهاجرت هم نداریم فعلا متاسفانه نظر شماها چیه عزیزان

دنیای من شوهرم پسرم دخترم خدایاا مرسییی   

دست نگه دار خواهر 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الیس الله بکاف عبده؟؟؟؟؟؟؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

من باشم میارم بقیه رو نمی دونم

ولی خدا وعده داده روزی رو می رسونه

به وعده ی خدا بیشتر از وعده این رئیس جمهور و اون رئیس جمهور اعتماد و اعتقاد دارم

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷
الیس الله بکاف عبده؟؟؟؟؟؟؟

نمی دونم چرا متاسفانه بعضیا به حرف کاندیدای ریاست جمهوری بیشتر اعتماد می کنن تا جرف خدا

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷

منم شرایط شما رو دارم یه دختر کوچولو هم دارم؛ با شوهرم تصمیم گرفتیم یکی دیگه هم بیاریم حالا مامانم امروز بهم میگه دستگاه بزار بچه نیاری؛ تاااازه خبر نداره ما برای دومی تصمیم گرفتیم وگرنه کاامل منصرفم میکنه