دوستای گلم من همیشه تو رویاهام دوتا بچه داشتم و خدا یه گل پسر بهم داد و حالا دلم یه بچه دیگه میخواد شوهرم ماهه و مرد زندگی هست وضع مالیمون معمولی هست یه خونه کوچولو خریدیم و ماشین هم داریم حالا مامانم امروز زنگ زده بهم که نکنه بچه دار بشی و وضع مملکت داغونه و معلوم نیست چی بشه و یه وقت دارو و شیر خشک کم میشه و کلا میگه اوضاع خرابه و ایران ویران شده تو این مملکت به چه امیدی میخوای بچه بیاری و البته خدایی خیلیییی گرونی شده و حالا بدتر از اینم میشه همه اینارو قبول دارم ولی ته دلم میگم زندگی جریان داره واقعا کار درست چیه خیلی دودل هستم شرایط مهاجرت هم نداریم فعلا متاسفانه نظر شماها چیه عزیزان
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
منم شرایط شما رو دارم یه دختر کوچولو هم دارم؛ با شوهرم تصمیم گرفتیم یکی دیگه هم بیاریم حالا مامانم امروز بهم میگه دستگاه بزار بچه نیاری؛ تاااازه خبر نداره ما برای دومی تصمیم گرفتیم وگرنه کاامل منصرفم میکنه
تروخدا انقدر احساسی برخورد نکنید. بابا اون بچه هم برای خودش قراره انسانی باشه. مگه خودمون چه لذتی داریم از زندگی میبریم که بخواییم انسان دیگه ای رو دعوت کنیم به این دنیا