2789

تست گسسته رو نگاه، مخصوصا فصل اولش....تست های فصل یک فیزیک حرکت شناسی و قسمت حرکت چند مرحله ای رو نگاه

دوستم که کامپیوتر شریف می خونه ، بهش گفتم تو تست فیزیک موندم و تو هندسه دهم و یازدهم که نهایی داشتیم به زور و با شونصد بار خوندن تونستم بالای نوزده بشم. بنظرت اصلا شانسی تو مهندسی ها دارم؟ بهتره برم هنر بخونم. گفت نه حقیقتا شانسی نداری و مهندسی خوندن خیلی خیلی سخت تره و وقتی تو دبیرستانت هم موندی دیگه حساب کن دانشگاه دووم نمیاری.

نمی دونم چرا خونوادم اصرار دارن کنکور ریاضی بده مهندس بشی....آخه من استعداد کافی و یا استمرار« صرفا درس خوندن» رو ندارم

حداقل تو هنر می تونم تا دکترا هم بخونم ولی تو مهندسی هیچی نمیشم

،

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه کی گفته آسونه

همه

حتی دوستاییم که دانشگاه هنر قبول شدن میگن ظرفیت شما بالاست و خیلیم راحت تر قبولید

تجربیا هم که سه ساله دهنمون رو صاف کردن بس که گفتن زیست داریم و شما درساتون آسونه

ریاضی قبول شدنش اسون تره به شدت نه درساش

برای مثال کسی که تراز 8000 بیاره تو تجربی 18 19 هزار منطقه ی 2 میشه ولی تو ریاضی 2 الی 3 هزار منطقه ی 2 میشه

ولی رشته های دانشگاهیش سخت تره

البته اینم بگم تو هر رشته ای زیر 500 بخوای بیاری سخته

اسون نیست

اما رقابت کمتره

همه قبول میشن توش وبه راحتی میتونن برن دانشگاه اما قبول شدن تو رشته تاپ ودانشگاه تاپ هر رشته ای که بخواد باشه کار هرکسی نیست

مهربانی زبانی است که هم ناشنوا میتواند بشنود هم نابینا می‌تواند  ببیند‌........آقایون محترم ،لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم   ،،،، این کاربری دست سه نفره