2777
2789

زندگی بچه هامون چی میشه..... دلم براش میسوزه.....چی به سرمون اومده...یعنی همه چی بدتر از این میشه. اونایی که بیکارن و شغل و درآمد خوبی ندارن خدایا به دادشون برس...

خدا جونم بی تو دنیا رو نمیخوام.....  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا. نداری الان خیلی سخته.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

زندگی که هیچ

مملکت رفت رو هوا 

خدا به دادهمه برسه چه پولدار چه گدا ..همه ضرر میبینن

میگفتن..حالا چرا داری گریه میکنی ..جنین سه ماهِ که گریه نداره ..روح نداشت که انسان تلقی بشه..راست میگفتن..تو انسان نبودی ..تو فرشته ای بودی که واسه رهایی از این دنیا مامانتو با یه عالمه دلتنگی تنها گذاشتی .. هیچ وقت اون چهره کوچولوتو فراموش نمیکنم عزیز دل مامان .. نیم دونه مامانیی بهشتی شدنت مبارک👼🍁

یه بار شندیم یه زن و شوهر جوون بخاطر بیپولی از همه جدا شدن که زنه بره خونه باباش و بالاخره بابا خرجشو میده .مرده هم یه جوری شکم خودشو سیر میکنه .توافقی بخاطر پول نداشتن

من الان داشتم به حال خودم و طفل معصومام گریه میکردم،ما که هیچی ندارم نه خونه نه ماشین نه درآمدی،واقعا دارم دق میکنم از این شرایط سخت،این همه سال پول جمع مردیم با یه امیدی گذاشتیم بانک که وام بگیریم خونه بخریم،الان قیمتای خونه شده سه برابر،و ما هم هیچی

عریزم غصه نخور  من یکی از همونام با همسر بیکار که بنده خدا عز صبح میدود وای به هیچ جا نمیرسه&n ...

من خودم طعم بیکاری رو چشیدم و تو عزیزانمم دیدم از ته دلم آرزو میکنم خدا مشکلت رو حل کنه

خدایا ب حق ابروی حضرت فاطمه به همه نیازمندا و جونای مملکتمون کمک کن ای خدااا دلم میسوزه واسه خیلی هایی ک ب نون شبشونم محتاجن ب زلزله زده هامون ک هیچ کاری نکردن براشون و فراموش شدن 😢😢😢

میشه یه صلوات واسه براورده شدن حاجتم بفرستید🙂