2789

سلام.ممنون میشم تا اخر بخونید شاید قدرشوهرتون و بیشتربدونید.همسر من دوقطبی و اختلال مرزی و بیماری پارانوئید همه اینهارو باهم داشت.معتاد شد بعد دزد شد.دائما تو گذشته من ک مجرد بودم کنکاش میکرد و میگفت اگه دوست پسر داشتی بهم بگو.منو زندانی میکرد که اعتراف کنم قبلا دوست پسرداشتم.با تیغ و شیشه تو دوران نوجوانی خود زنی کرده بود و جاش مونده بود.به من شک داشت و نمیذاشت با دوستام رفت و آمد داشته باشم حتی خدنه فامیل هم به سختی میذاشت.خیلییی بهش محبت میکردم اما همش میگفت تو به من محبت نمیکنی.منو با دخترای دیگه مقایسه میکرد از لحاظ رنگ پوست و ظاهری.به من میگفت شب و روز باید ارایش کرده باشی و مدل مو و لباس هایی ک میگم باید بپوشی.عصبانی میشد مشت میزد تو شیشه در و پنجره و آسیب میدید.دایما ترس از دست دادن منو داشت .اخلاقش خوب بود ولی یهو عصبی میشد.کادو واسش میگرفتم همش ایراد میگرفت ک واسم کادو خوب نگرفتی و...همش ازمن پول قرص میگرفت.رفتارهای عاشقانه رمانتیک زیاد انجام میداد.به فیلم های پور ن اعتیاد داشت.هرشب باید رابطه جنسی برقرار میکرد.به من میگفت دوست دارم حین رابطه اشکتو ببینم.اصلا به حرفم گوش نمیکرد.ب شددددت دروغگو و دهن بین بود.خصوصی ترین منو ب مادرش میگفت.مثلا میگفت چرا یکی از سینه های زنم کوچیکتر از اون یکیه.خیلیی بیحیا بود.همش از من ایراد میگرفت میگفت بیکینی سیاهه سینه هات کوچیکه.رنگ موهات باید مثل فلانی باشه.رنگ پوستت چرا گندمیه؟مدل موهات باید مثل اون دختره باشه و...خیلییی بد دهن بود.همش میگفت اگه یکی بیاد بهت بگه ک با دختری دوست بودم ولم میکنی؟منگ میگفتم گذشته هرکسی به خودم ربط داره.خسیس هم بود تا حدودی.خیلییی رومخ بود دائما من باید به حرفش گوش میکردم بدغذا بود.اهل مشروب هم بود.اهل نماز هم نبود. ازش جداشدم.۴ ساله میگه برگرد و من دیگه نمیخامش.

اسم این اختلال چیه؟

کسی میدونه

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

عین بچه ها ویز ویز میکرد و تا به خواستش نمیرسید ول نمیکرد

هرشب رابطه مقعدی برقرار میکرد و من کلی عذاب میکشیدم و درد داشتم اما عین خیالش نبود

حتی زمان پریودی

هیچ کس نفهمید چه درد وعذاب و تحمل کردم 😔💔

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

فقط بگو با چه عقلی اصلا زنش شدی

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سادیسم و مازوخیسم... دوقطبی، پارانوئید

بیوجدان، بی مسئولیت، روانی خودشیفته

و..............

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

دائما با کوچیکترین حرف من دعوا ب پا میکرد

شبا همیشه بالشم خیس بود

بخاطر قرص های ضدبارداری ک میخوردم چاق شده بودم

همش بهم میگفت مثل خرس شدی😔

خواهش میکنم خام حرفاش نشو ، کلا مشروب و گل که متاسفانه الان عین نقل و نبات تو دست جوونهاست یه خصلتی که داره اینه که حتی تو بعضیا با یکبار مصرفش میتونه بیماری های ژنتیکی روحی و روانی عرد که در حالت خفته بودن رو بیدار کنه ، همسرسابق شما ممکنه فرد خطرناکی باشه این افراد خیلی پتانسیل آسیب زدن به دیگران دارن چون فکرشون خرابه

اللهم عجل لولیک الفرج ، لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ، شاد باشید

سادیسم و مازوخیسم... دوقطبی، پارانوئیدبیوجدان، بی مسئولیت، روانی خودشیفتهو..............

دائما نیشگون میگرفت

از درد کشیدنم لذت میبرد بیشرف

اسم اختلال شما چیه که هنوز جواب پیامش یا تلفنش میدی یا اجازه پیشنهاد دوباره بهش میدی😑

من جوابش و نمیدم مادرش و فرستاده بود

حتی ازدواج هم کرده

اما من برنمیگردم

گفت اگه برگردی زنم و طلاق میدم

فقط بگو با چه عقلی اصلا زنش شدی

نیشناختمش

خانواده خیلییی خوبی داشت

اما نمیدونستیم پسرخانواده انگله

عزت نفستم از دست نده ، نودونه درصد خانمهای ایران که نه بلکه آسیا گندمی هستن و پوست ناحیه بیکینی در مرد و زن تیره تر از سایر نقاطه ، تو عادی هستی اون تو رو با بازیگرای گریم شده پو.رن مقایسه میکرده ،سوال اینجاست آیا خودشم عین اونا بود یا عین خروس به یک دقیقه نکشیده پس میوفتاد؟

اللهم عجل لولیک الفرج ، لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ، شاد باشید

مشکل ایشونو ول کن

چون نصف مشکلات و علائمش بابت اعتیادش بوده

در کنار بیماری

خودت باید تراپی بری حتما

ک این دوره رو بگذرونی

و بفهمی

که واقعا چرا چنین شخصی رو برای همسر انتخاب کردی

و حاضر شدی زندگیو باهاش ادامه بدی !

شما هم توی این داستان

خودتو قربانی نگه داشتی و دووم اوردی

خداروشکر میکنم نجات پیدا کردی

ولی

حقیقت رو بهت بگم

دنبال مشکل خودت باش

تا انتخاب بعدیت اینشکلی نشه!

سنی هم نداری

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

نیشناختمش خانواده خیلییی خوبی داشت اما نمیدونستیم پسرخانواده انگله

پناه بر خدا

اگه دوباره مزاحمت شد بگو میدمت دست قانون

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

عزت نفستم از دست نده ، نودونه درصد خانمهای ایران که نه بلکه آسیا گندمی هستن و پوست ناحیه بیکینی در م ...

هم زودانزالی داشت

هم ناحیه بیکینی سیاهی داشت هم خودش سبزه بود