بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
😂😂😂 عین بچه هام میمونن اخه روزی که ای وی اف کردم سه تا جنین انتقال دادم برای همین سه تا بامبو خ ...
ای جووونمممم😍😍😍انشالا نی نی دارم بشی😍😍😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️
کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه من به تازگی با یه سایتی آشنا شدم به اسم سایت جوانه بان که در این سایت کلی مقاله در موردآموزش پرورش انواع گیاهان آپارتمانی داره که اطلاعات شما رو در مورد نگهداری گل و گیاهتان بالا میبره. در ضمن در قسمت فروشگاه محصولات خیلی خوبی برای تقویت خاک و گل و گیاه دارند مثلا قطره بامبو برای تقویت ومقاوم سازی بامبو، کود بونسای، کود سه بیست ، و کود هیومیک اسید که تاثیر خیلی خوبی در رشد گیاه داره خوبی این سایت این که مشاوره گل و گیاه به صورت آنلاین ورایگان به طور مستقیم با متخصصان گل و گیاه هستش. حتما به سایتشون سر بزنید
سلام امیدوارم که حالتون خوب باشه.دوستان من یه فیکوس داشتم که هم گرون خریده بودم هم برام با ارزش بود. ولی برگاش شروع کرد به زرد شدن وقتی داشتم داخل ایترنت دنبال مقاله ای میگشتم که علت زرد شدن گیاهم ر و پیدا کنم با سایت جوانه بان آشنا شدم. وقتی وارد سایت شدم کلی مقاله از گیاهان