سارسی مدیر عضویت: 1396/02/28 تعداد پست: 603 عنوان نامرداتاپیک قبلیمو ببینین کمک خاستم خب 😭 | مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 21 پست انقدر تند تند پست میزارن پستا گم میشه... مرض نداشتم ک.... حتما کمک خاستم حتما شرایطم بده ک تاپیک زدم😭😭😭😭😭من با حوصله جواب همه رو میدم ولی نوبت خودم میشه هیچکی محلم نمیده یه صلوات مهمونم کن 🙏 1397/02/18 | 18:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سارسی مدیر استارتر عضویت: 1396/02/28 تعداد پست: 603 بگو عزیزم اگه بتونم کمک میکنم. گفتم عزیزم تاپیک قبلیمو ببین یه صلوات مهمونم کن 🙏
سارسی مدیر استارتر عضویت: 1396/02/28 تعداد پست: 603 چی شده تاپیک قبلیمو ببین عزیز یه صلوات مهمونم کن 🙏
رهاوبیپروا عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 2198 اعتقاد ندارم ب این چیزا. یعنی قدرت سحر و جادوشون از خدا بیشتره؟ خداوندازهمه قدرتمندتره ولی توی خیلی اتفاقات روگزاشته سیرطبیعیشوتکامل کنه اگراینجوری بودپس هیچ اتفاق بدی نبایدبیفته چون خدامهربونه ونمیزاره چشم زخم واقعاوجودداره وحضرت محمدگفته چشم زخمووهرادمی هرکاری میکنه ومیتونه جن وانس روبه احاطه دربیاره من مطمئن نیستم ولی حس میکنم وقتی یهواینجوری شدی حتمایه انرژی ماوراطبیعته گرجان به جان من کنی جان وجهان من👈تویی😘
سارسی مدیر استارتر عضویت: 1396/02/28 تعداد پست: 603 خداوندازهمه قدرتمندتره ولی توی خیلی اتفاقات روگزاشته سیرطبیعیشوتکامل کنه اگراینجوری بودپس ... حق با شماست. ماشاءالله دشمنم کم ندارم ولی دعا نویس و فکررفتن پیشش حالمو بد میکنه یه صلوات مهمونم کن 🙏
رهاوبیپروا عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 2198 حق با شماست. ماشاءالله دشمنم کم ندارم ولی دعا نویس و فکررفتن پیشش حالمو بد میکنه پس دعاهایی که توی مفاتیح هست واسه طلسم واین چیزاحداقل بخون انشالله خوب بشی گرجان به جان من کنی جان وجهان من👈تویی😘
سارسی مدیر استارتر عضویت: 1396/02/28 تعداد پست: 603 پس دعاهایی که توی مفاتیح هست واسه طلسم واین چیزاحداقل بخون انشالله خوب بشی ممنون عزیزم 🙏🌺🌸 یه صلوات مهمونم کن 🙏