2821
2789

الان یه تاپیک دیدم دختر خانم میخواد جدا بشه به خاطر کار کم نامزد عقدیش قضاوتش نمیکنم ، یاد گذشت های خودم افتادم که چقدر اوایل ساختم تا به همه چی رسیدیم الان چقدر صبر جوانها کم شده

بعنوان کسی که درک کرده میگم اونایی که درک نمیکنن کار بهتری میکنن

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوب میکنه مردا ارزش ندارن ن ک ما ساختیم خیلی قدردان بودن🤢اخرم بقیه رو ب ما ترجیه میدن

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

الان دیگه با صبر هم قرار نیست اوضاع خیلی فرق کنه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

همه ک مثل هم نیستن

پسر خاله شوهرم تازه عقد کرده با دختری ک باهاش دوست بوده پارسال جفتشون کار کردن باهم خورد خورد ۳۰۰تومن طلا خورد خورد خریدن الان میخوان بفروشن خونه اجاره کنن

همینا خوب میکنن،فردا روزی هم که ازدواج کنن ارج و قربشون بیشتر از یکی مثل منه که از همه چیم زدم تا به ...

دقیقا این جمله رو از زنهای مسن زیادی شنیدم. بسوزه پدرتجربه

من خیلی صبوری کردم..فک کن اوضاع مالی خراب..کلی بدهی بالا اورد تو خونه ساختن و عروسی..مردا تو بحران خل میشن بجا اینکه کاری کنه شروع کرد رفیق بازی هر شب مستی و دعوا ...زودم بچه آوردیم..گاهی پول شیر نداشتیم..خداروشکر گذشت

قهرمان ها هرگز نمیمیرن..اونا تو قلب ما زندگی میکنن و مارو شجاع میکنن.. این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

قدیم ها دخترها انقدر موقعیت نداشتن خانواده ها اجازه نمیدادن شرایطش نبود خیلیام میگفتن باید زود ازدواج کنید

اما الان هزار تا کار و هنر و موقعیت هست که خانم ها میتونن استفاده کنن و هستن خانومایی که درآمدشون برابری میکنه به ی مرد پس مجبور نیستن ی مرد بی عرضه تحمل کنن مرد باید جنم داشته باشه

لطفا دختران الانو با قدیم مقایسه نکنید

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز