2777
2789
عنوان

غدد شیری بعد از سقط جنین

77 بازدید | 7 پست

من یک هفته پیش در ۱۸ هفتگی سقط داشتم بعدش سینه هام به شدت متورم شده بود و درد میکرد. دکتر برام قرص بروموکریپتین تجویز کرد ولی الان دو‌ روزه شیر میاد ازشون. طبیعیه؟ یا باید چیکار کنم؟؟

هرچه در خاطرم آید تو از آن خوبتری...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم عزیزم. میشه بگی دلیل سقط چی بود؟

عزیزم نارسایی دهانه رحم داشتم ک دکتر تشخیص نداده بود. باید سرکلاژ میکردم و متاسفانه وقتی فهمیدم که نصف کیسه آبم از رحم خارج شده بود و هیچ راهی نداشت

عزیزم نارسایی دهانه رحم داشتم ک دکتر تشخیص نداده بود. باید سرکلاژ میکردم و متاسفانه وقتی فهمیدم که ن ...

عزیزم.   

چند بود طول دهانه رحمت؟ مال من 33 هست  نگرانم کمی

بارداری دوم.. خدایا کمک کن سرانجام خوش باشد.. 

عزیزم.     چند بود طول دهانه رحمت؟ مال من 33 هست  نگرانم کمی

عزیزم من سونو ان تی ۳۸ بود. ولی واسه آنومالی که رفتم ۸ شده بود و همون روز سقط کردم. ب نظر من اگه سرکلاژ کنی خیلی خیالت راحته. حتما استراحت کن و پله پایین بالا نرو چیزی سنگین بلند نکن و حتما حتما حتما فقط از دستشویی فرنگی استفاده کن

ای وای.. اخه دکترم میگه خوبه. از یک ماما هم پرسیدم گفت خوبه. زیر 25 نگران کننده است.

سرکارم پله داره.     تا اخر همین ماه میام سرکار.

دعا کنین برام 

انشالا دوباره خدا دامنت رو سبز کنه 

بارداری دوم.. خدایا کمک کن سرانجام خوش باشد.. 

ای وای.. اخه دکترم میگه خوبه. از یک ماما هم پرسیدم گفت خوبه. زیر 25 نگران کننده است. سرکارم پله دار ...

ممنون عزیزم . حالا بازم واسه اینکه مطمئن بشی با ی پزشک متخصص دیگه هم مشورت کن. ان شاء الله که نی نیت صحیح و سالم ب دنیا میاد. ممنون عزیزم