2821
2789
تفهیم اتهام شد

یعنی چه

طرف دانشجو دانشگاه هاروارد که بالاترین سطح علمی داره ، تو ناف آمریکا هست برای حمایت از فلسطین میاد چادر میزنه تو دانشگاه ، اعتصاب می‌کنه ، اعتراض می‌کنه و یه عالمه از استاد های دانشگاه رو بخاطر حمایت از فلسطین اخراج میکنن ، ۹۰۰ تا دانشجو بازداشت میکنن ،مردمشون چقدر تظاهرات و اعتراض میکنن به این نسل کشی و کودک کشی ، اون موقع یه گوزو که فقط همین هنر گوزیدن داره میاد میگه فلسطین چه ربطی به ما داره ؟؟! اگه حیوان باشی آره ربطی به تو نداره ولی اگه انسان باشی چطور کشته شدن ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا کودک و طفل معصوم توی چند ماه  به تو ربطی نداره؟ هزاران بچه دیگه که سو تغذیه گرفتن و نه میتونن مدرسه برن و نه بچگی کنن به کدوم گناه ؟؟! یا میگن تقصیر فلسطین هست ( گفتم هیچ هنری به جز  گوزیدن ندارن این افراد کوچک ترین مطالعه و اطلاعاتی ندارن حتی) یا این قضیه رو سیاسی میکنن و به همه چی ربط میدن .... بابا لامصب ها دین ندارید حداقل آزاده باشید می‌دونی تو ابن چند ماه ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا بچه فقط کشته شده ، تو ابن چند ماه حدود ۷۹ هزار ۴۷۶  نفر نفر کشته شدن و یه عالمه آدم هنوز زیر آوار هستن و حتی اجساد رو بیرون نیوردن واقعا این چیزها فاجعه بار هستن واقعا چطور آدم قلبش به درد نمیاد ؟! 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ی سوالواقعا مادورو دی...کتاتور بود؟هنوز فک میکنم الکیهآخه مگه میشه رییس جمهور ی کشور دیگه رو بیاری ک ...

نه دیکتاتور نبود فقط کشور ونزوئلا نفت ومنابع زیادی داشت و بوی نفت به دماغ آمریکا خورده بود

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

نه دیکتاتور نبود فقط کشور ونزوئلا نفت ومنابع زیادی داشت و بوی نفت به دماغ آمریکا خورده بود

اینکه هرجا نفت هست آمریکا هم هست شکی توش نیست

ولی دیگه آخه چیزی نگین قابل باور نباشه این کشور سالها تحت دیکتاتوری بود

نه مرگ آنقدر ترسناک است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان پای بر شرافت خود گذارد

اینکه هرجا نفت هست آمریکا هم هست شکی توش نیست ولی دیگه آخه چیزی نگین قابل باور نباشه این کشور سالها ...

یعنی وضع مردم ونزو بهتر میشه؟

خدا جونم من خودم رو جمع و جور میکنم ولی حال دل داداشم رو خودت خوب کن❤️‍🩹

یعنی چیمن اطلاعات سیاسیم خوب نی

یعنی مدارکی که حرم اتفاق افتاده به متهم نشون دادن بزن اینترنشنال اینو زده بقیه اش خبری درز نکرده فقط گفتن خونه اش دیواراش از فولاد بود داشته در میرفته اتاق گرفتنش

من نی نی یار نیستم تگ نکنید منو 
یعنی وضع مردم ونزو بهتر میشه؟

وایستا تماشا کن این چیزیه که میتونیم با چشمامون ببینیم بلکه به ماهیت آمریکا پی ببریم

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

من پیشگو نیستم که زمان همچی ثابت میکنه

آخه تو کتم نمیره وقتی خودی دلسوز نیست ظلم میکنه

بیگانه قراره چ دردی دوا کنه😫دارم میهراسم از اتفاقات این روزا

آخه تو کتم نمیره وقتی خودی دلسوز نیست ظلم میکنهبیگانه قراره چ دردی دوا کنه😫دارم میهراسم از اتفاقات ...

بیگانه هیچ قدمی خیری قرار نیست بردار اما تنها دشمنان بیرون خانه نیست بعضی وقتی همین بغل هستن و هردو دشمن هر دو هیچ کار خیری انجام نمیدن

یعنی مدارکی که حرم اتفاق افتاده به متهم نشون دادن بزن اینترنشنال اینو زده بقیه اش خبری درز نکرده فقط ...

خب شاید پاپوشه

خب شاید پاپوشه

آمار فساد تورم فقر نارضایتی در کشور ونزوئلا اینو نشون نمیده

که حکومت خوبی داشتن