2777
2789
سلام دوستان همیشه همراه برای بعد از ماه صفر به لطف خدا میخوایم برای 7 عروس نیازمند ارسال جهیزیه داشته باشیم . دوستان نازنین میدونین که یکی از زیباترین لحظات زندگی مون همون لحظه خرید جهیزیه که به نسبت سلیقه خودمون و همسرمون تهیه می کنیم اما این 7 تا عروس این لحظه زیبارو نمیتونن احساس کنن چون با حداقل جهیزیه و همونی که قراره خیریه بهشون اهدا کنه راهی خونه بخت میشن & این تاپیک رو برای جمع آوری بودجه نزدم . این تاپیک رو زدم که بگم اگر وسیله ی مازادی در کابینتهاتون دارین که دل یه عروس رو میتونه شاد کنه من با ذوق تمام با کمال میل برای دریافتش در خدمتتون هستم & دوستان ساکن مشهد میتونم هماهنگ کنم که راننده خیریه مون بیان ازتون درب منزل تحویل بگیرن . و دوستان خارج از مشهد اگر بزرگواری کنن و برای رضای خدا و برآورده شدن حوائجشون از طریق راه آهن اهدایی هاشون رو به توشه مشهد ارسال کنن لطف بسیار بزرگی در حق این زوجین میکنن & جزئیات بیشتر روند فعالیت ما در این تاپیک : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=949047&PageNumber=15 و در این کلوپ: http://old.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=32931&ChatDate=14-8-1394&PostID=67194769#67194769 **ش همراه من برای مهمانان سایت : 09156110375** اجر تک تک شما خوبان با صاحب این ماه
اگر دوست دارین همچون سابق یکی از اعضای خیرخواه خیریه مردمی و خودگردان ما باشید لطفا به گروه بنیاد نیکوکاری راه ماندگار وارد بشین . یه گروه سرشار از مهر و محبت وصف نشدنی با کلی عکس و سند از فعالیتهامون : به این شماره پیغام بدین تا در گروه ادتون کنم 09156110375
به چه آدرسی باید بفرستیم؟
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....
با شروع فصل سرما مددجویانمون بسیار زیاد به لباس گرم احتیاج دارن حداقل 50 خانواده نیازمند رو شناسایی کردیم که اکثریت اینها وضعیت خیلی وخیمی دارن حتی خونواده ای میشناسیم که آقا و خانم برای بیرون رفتن از خونه فقط یک شلوار مشترک دارن و اهل درخواست کردن و رو زدن به دیگرون بابت برآورده شدن نیازهاشون هم نیستن . اگر لباسهای سالم و تمیزی هم داشته باشید که من نوعی روم بشه بدست این نیازمندان برسونم هم کمک خیلی شایانی بهشون کردین بویژه برای لباس گرم . ممنونم از توجهتون
اگر دوست دارین همچون سابق یکی از اعضای خیرخواه خیریه مردمی و خودگردان ما باشید لطفا به گروه بنیاد نیکوکاری راه ماندگار وارد بشین . یه گروه سرشار از مهر و محبت وصف نشدنی با کلی عکس و سند از فعالیتهامون : به این شماره پیغام بدین تا در گروه ادتون کنم 09156110375

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بانوی خوشبخت عزیز ساکن کدوم شهرین؟؟؟
سپینا جون با راه آهن امکان ارسال دارین ؟؟؟؟ اتفاقا دیروز بسته اهدایی کاربر mehrsa از تبریز به توشه مشهد رسید که ان شالله فردا رانندمون از توشه مشهد تحویل میگیرن و بدستم میرسونن &
من تهران هستم.
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....
سپینا جون با پست هزینه ش زیاد میشه چون وسیله خونه وزنش سنگینه . البته برای ارسال لباس پست عادی خیلی خوب و مقرون بصرفه ست . سال گذشته کاربر مهدیه با باربری فرستادن که اون هم هزینه ش خیلی به صرفه شد . عذرخواهم اگر پیگیری بفرمایید ببینین برای تربت حیدریه یا مشهد اردبیل باربری داره یا نه ممنونتون میشم .
بانوی خوشبخت با راه آهن براتون مقدوره؟؟؟؟ روز یکشنبه اهدایی های کاربر مامان رها و کاربر آیلار از تهران رسید به توشه مشهد که ان شالله اونهاهم فردا بدستم میرسه . شما در نظر داشتین لباس ارسال کنین یا وسیله برای جهیزیه ؟؟؟؟
ممنونم سپینای عزیز
هر دو مورد هم لباس هم جهیزیه .
چقدر عاااااالی . به ه دو مورد خیلی احتیاج داریم دوست عزیز از تهران با باربری و بهتر از همه راه آهن ارسال به مشهد یا با اتوبوس های ترمینال جنوب ارسال به شهرم تربت حیدریه . میدونم واقعا زحمتتون میشه اما خیلی نیاز مبرم پیدا میکنیم که تو سایت اعلام میکنم . متاسفانه تو شهر ما جمع آوری کمک به صورت اهدایی خیلی سخته . یعنی همکاری نمیکنن & ممنونم از زحماتتون . منتظر خبرتون هستم