2777
2789
عنوان

نی نی سایت

93 بازدید | 10 پست

دوستان نی نی سایت شما هم بالا نمیاد؟ من بعد از یک ربع تلاش یه لحظه اومده بالا ولی دیگ کار نکرد با گوشی دیگ ایی هم رفتم همین بود... چرا اینطور شده؟ چرا رسیدگی نمیشه.! اخه دیشب هم همین وضعیت رو داشتم... برا شما هم همینطوره؟؟؟ 

خدایا شکرت 🙏🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه من با نت خودم باز نمیشه اصلا  الان با نت شوهرم راحت باز میشه

الان من با دوتا تا مرور گر تو گوشی خودم باهاش کلنجار رفتم چیزی نشد... با کوشی شوهرم هم همین... از ساعت یک ربع به دوازده افتادم به جون گوشی. الان خوب شده.. البته اول اومدم خوب بود یهویی خراب شد... حالا دیشب که از ساعت ده بود تا یک که بیدار بودم اصن تو سایت نمیرف... 

خدایا شکرت 🙏🙏🙏
الان من با دوتا تا مرور گر تو گوشی خودم باهاش کلنجار رفتم چیزی نشد... با کوشی شوهرم هم همین... از سا ...

اووف 

نت من اچ اخه واسه شوهرم 4gنمیدونم واسه اینه 

یا اینکه باید ب وای فا وصل شیم 

تو شدی 🌙من👶❤️

سلام. بخدا از همون لحظه که تاپیک زدم دیگ نتم خراب شد بعدش خوب شد اما تو سایت نمیومد تازه موفق شدم بیام تو نت... چه میشه گفت همه چی ارومه همچی اوکی.. سکوت اختیار میکنم.. 

خدایا شکرت 🙏🙏🙏
اووف  نت من اچ اخه واسه شوهرم 4gنمیدونم واسه اینه  یا اینکه باید ب وای فا وصل شیم

خونه مامانم وای فای بود هفته قبل کلا چند روز نت خراب بود. کلا بهم زدن همه اپراتور ها رو... واقعا انگار نت نداری از همه چی عقب میوفتی مگه میشه بدون نت سر کرد.... برگشتیم به چند سال قبل که با شیشصد ساعت میکشید به نت وصل شیم.. 

خدایا شکرت 🙏🙏🙏