دوستان نی نی سایت شما هم بالا نمیاد؟ من بعد از یک ربع تلاش یه لحظه اومده بالا ولی دیگ کار نکرد با گوشی دیگ ایی هم رفتم همین بود... چرا اینطور شده؟ چرا رسیدگی نمیشه.! اخه دیشب هم همین وضعیت رو داشتم... برا شما هم همینطوره؟؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
واسه من با نت خودم باز نمیشه اصلا الان با نت شوهرم راحت باز میشه
الان من با دوتا تا مرور گر تو گوشی خودم باهاش کلنجار رفتم چیزی نشد... با کوشی شوهرم هم همین... از ساعت یک ربع به دوازده افتادم به جون گوشی. الان خوب شده.. البته اول اومدم خوب بود یهویی خراب شد... حالا دیشب که از ساعت ده بود تا یک که بیدار بودم اصن تو سایت نمیرف...
سلام. بخدا از همون لحظه که تاپیک زدم دیگ نتم خراب شد بعدش خوب شد اما تو سایت نمیومد تازه موفق شدم بیام تو نت... چه میشه گفت همه چی ارومه همچی اوکی.. سکوت اختیار میکنم..
اووف نت من اچ اخه واسه شوهرم 4gنمیدونم واسه اینه یا اینکه باید ب وای فا وصل شیم
خونه مامانم وای فای بود هفته قبل کلا چند روز نت خراب بود. کلا بهم زدن همه اپراتور ها رو... واقعا انگار نت نداری از همه چی عقب میوفتی مگه میشه بدون نت سر کرد.... برگشتیم به چند سال قبل که با شیشصد ساعت میکشید به نت وصل شیم..