2777
2789
عنوان

کوتاهی‌ قد‌ نوزاد

1322 بازدید | 24 پست

پسرم‌ ۷ماهشه‌.این‌ ماه‌ نه‌ قد‌ ونه‌ وزن‌ اضافه‌ نکرده‌.بااینکه‌ غذای‌ کمکی‌ شروع‌ کردم‌.چون‌ پسره‌ قدش‌ واسم‌ مهمتره‌.ناراحتم‌.قدتولدش۴۹‌ ووزن‌ نولد۳۷۰۰والان‌ قدش۶۷وووزنش۷۷۰۰که‌ هردوتاش‌ زیرنمودار‌ رفته‌.چیکارکنم؟؟؟؟

قده بچه منم کوتاهه

یکسال و دوماهشه

ریزه میزه راه هم میره

چیزی نیست بدیم بخورن قد بکشن؟؟؟

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجاش کمه بنظرت واقعا؟میخای یه پسر هفت ماهه یه متر باشه؟؟؟ای خدا بعضیا چرا ناشکرن دخترمن یه سالگی 67س ...

من‌ ناشکر‌ نیستم‌.هرماه‌ حدودا۲-۳سانت‌ اضافه‌ میکرد‌.ولی‌ درکمال‌ تعجب‌ این‌ ماه‌ که‌ غذای‌ کمکی‌ شروع‌ نکردم‌ نه‌ وزن‌ نه‌ قداضافه‌ نکرده‌.آخه‌ بنطرم‌ پسربچه‌ هاواسشون‌ قدمهمتره

من‌ ناشکر‌ نیستم‌.هرماه‌ حدودا۲-۳سانت‌ اضافه‌ میکرد‌.ولی‌ درکمال‌ تعجب‌ این‌ ماه‌ که‌ غذای‌ کمکی‌ شر ...

یچیزیم هست. من دقیقا ماه ۷پسرم قد و وزنش رشدی نکرد‌ خیلی غصه خوردم

باید حسابی بهش غذا بدی. من زرده تخم مرغ دادم. نیم بند. هر روز. خیلییی عالی تپل شد. حتی توش روغن زردم‌میریختم. بنظرم تغذیش خوب نیست

«رضوانه ام»... جانبازی برای ما شیرین است... لیک تا نستانیم نبازیم
یچیزیم هست. من دقیقا ماه ۷پسرم قد و وزنش رشدی نکرد‌ خیلی غصه خوردم باید حسابی بهش غذا بدی. من زرده ...

زرده‌ تخم‌ مرغ‌ هم‌ میدم‌.بادام‌ هم‌ میدم‌ و‌... در‌ واقع‌ از۳ماهگی‌ به‌ بعددرست‌ شیرنخورد‌‌ و دکترگفت‌ جز‌ بچه‌ های‌ بازیگوشه

زرده‌ تخم‌ مرغ‌ نیم‌ بند‌ باشه‌ بهتره؟؟؟؟

اره چون معده بچه ذو اذیت نمیکنه

حقیقتش من با طب سنتی پیش میرم.

بازم میگم تغذیش. بشین ببین چیکار‌کنی بیشتر بخوره. اصلاااا زورش نکنیا. بذار‌جلوش خودش بخوره تا خوشش بیاد. مابینشم هی لقمه بذار دهنش خودت.

«رضوانه ام»... جانبازی برای ما شیرین است... لیک تا نستانیم نبازیم