2777
2789
عنوان

برادرشوهر شیرین زبون

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 35 پست
دخترت چند سالشه مطمئن باش تو ذهنش میمونه و بعدها اعتماد به نفسش میاد پایین تجربه کردم که میگم!

فعلا هفت ماهشه.منم نگران همینم 

دخترم همه زندگیمه.بدون نسیمم هیچم.دخترم عاشقتم
اخه ادم چی بگه به یه مرد 45ساله  من باشم نمیرم وقتی ایشون حضور داره

منم همین کارو میکنم ولی چون همسایه خونه مادرشوهرمه خیلی اونجاست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دختر داره شبیه سوسک سیاست از بس زشت و نچسبه.ولی کی جرات داره بهش چیزی بگه.خیلی هم بی ادبه 

ولی باید جلوشو بگیرید. دو فردا دیگه دخترت بزرگ میشه و اگر همینجور با همین الفاظ صداش کنه خیلی توی اعتماد بنفس و شخصیتش اثر بد میزاره. 

اگر با جاریت راحت هستی بهش بگو که به شوهرش تذکر بده

این دیگه چه جور محبته

مدل جدیده😁

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
ولی باید جلوشو بگیرید. دو فردا دیگه دخترت بزرگ میشه و اگر همینجور با همین الفاظ صداش کنه خیلی توی اع ...

جاریم از شوهرش بدتر.یه زن بی ادبیه که نگو.جاریم که کلا باهاش هیچ رابطه جز سلام ندهرم.اصلا ازش میترسم از بس بی ادبه

جاریم از شوهرش بدتر.یه زن بی ادبیه که نگو.جاریم که کلا باهاش هیچ رابطه جز سلام ندهرم.اصلا ازش میترسم ...

بگو هرچي هس از دختر تو بهتره 

يا بگو عموزاده دخترته هم جنسن

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

یکم بش فلفل بدین از شیرین زبونی بیفته مرد گنده

بعدازازدواج؛هیچ‌سرکشی‌عاقل‌نمیشه، هیچ‌معتادی‌ترک‌نمیکنه،هیچ‌افسرده‌ای به‌وجدنمیاد...لطفامردم‌رو‌اسیرمریضاتون نکنید.
جاریم از شوهرش بدتر.یه زن بی ادبیه که نگو.جاریم که کلا باهاش هیچ رابطه جز سلام ندهرم.اصلا ازش میترسم ...

حداقل وقتی اینجوری به دخترت میگه با اخم بهش نگاه کن ، یجوری که بفهمه دوست نداری.

نهایتا روتو بزار کنار و یکبار برای همیشه بهش بگو که من روی دخترم خیلی حساسم و دوست ندارم اینجور الفاظ رو بکار میبری

حداقل وقتی اینجوری به دخترت میگه با اخم بهش نگاه کن ، یجوری که بفهمه دوست نداری. نهایتا روتو بزار ک ...

اخم میکنم و همه میفهمن ولی اون انگار نه انگار.اره اخرش باید بهش بگم تا بفهمه

اخم میکنم و همه میفهمن ولی اون انگار نه انگار.اره اخرش باید بهش بگم تا بفهمه

پس کلا نفهمه حالا ببین زنش ازدستش چی میکشه

بعدازازدواج؛هیچ‌سرکشی‌عاقل‌نمیشه، هیچ‌معتادی‌ترک‌نمیکنه،هیچ‌افسرده‌ای به‌وجدنمیاد...لطفامردم‌رو‌اسیرمریضاتون نکنید.