2777
2789
عنوان

خانما یه دیقیقه دستم به دامنتون

217 بازدید | 15 پست

خودم خجالتی ام اصلا ازبچگی بلدنبودم دوست پیداکنم چسبیده بودم به مامانم هنوز که هنوزه ۳۲ سالمه وچسبیدم به مامانم ودوستی ندارم الان یه دختر ۴ساله دارم که نمیتونه دوست پیداکنه چسبیده بمن دلم نمیخواد مثل من بشه چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر همه چسبیدین به هم خخخخخخخخ..

عزیزم این تو ذات آدمه یکی مثل من پرووووعه  ..دخترو پسرم مهم نیست براش یه همسن ببینه سریع باهاش هم صحبت و دوست میشه..(البته من به درجه ای از پر رویی رسیدم که با مردای و زنای چهل پنجاه ساله هم بگو بخند میکنم)..اصلن من نمیتونم توی یه جمعی ساکت بشینم باید نظر بدم صحبت کنم..اما دختر عمم برعکس من اصلن حرف نمیزنه یه گوشه میشینه تا برن خونه وقتیم میرن خونه میره اتاقش  

لطفا یه صلوات برای رسیدن به خواسته هام بفرستید    

خودت رو تغییر بده ، اجتماعی شو، بچه از شما الگو برداری میکنه، می بریش پارک به بقیه مادرها سلام کن و سر صحبت رو باز کن که از شروع ارتباط نترسه ، ببینه چه جوری میشه به کسی نزدیک شد، بچه هم سن و سالش رو میبینی تشویقش کن وسایل بازیشو ، خوراکیهاشو باهاشون تقسیم کنه ، بعد که دیدی جرات پیدا کرد تازه باید بپای بقیه سرش کلاه نذارن:))

خدایا ، مردم کشورم را از قرن ۱۴ به قرن ۲۱ هدایت فرما پلیز!
خودت رو تغییر بده ، اجتماعی شو، بچه از شما الگو برداری میکنه، می بریش پارک به بقیه مادرها سلام کن و ...

من هنوز که هنوزه مامانم میبرتم پارک یاشوهرم دلم نمیخواد بچمم مثل خودم بشع تازه شوهرم خوشش میاد که بدون بزرگترنمیرم

خودت رو تغییر بده ، اجتماعی شو، بچه از شما الگو برداری میکنه، می بریش پارک به بقیه مادرها سلام کن و ...

روانی تاپیکت شدم..بهترین دعای دنیاست..آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآمممممممییییییییننن

لطفا یه صلوات برای رسیدن به خواسته هام بفرستید    

کلاسای مختلف ثبت نامش کن، یا ببرش مشاور کودکان تا باهاش چند جلسه حرف بزنه این رفتارو ازش دور کنه

تا بچست باید عوض بشه وگرن مثل خودت همیشه این رفتار دنبالشه، 

من و تو و عشقمون و دوربین عکااااسی؛ شکلاتی میشه این ژستای احسااااسی😍