2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت با غربالگری

181 بازدید | 16 پست

سلام دوستان،یه سوال ،از روی ازمایش غربالگری که توی دوازده هفته میدیم امکان داره جنسیت رو تشخیص بدن ؟

میشه برای سلامت نی نیم یه صلوات بفرستید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ولی صددرصد نیست 

چجوری تشخیص میدن؟شنیدم از رو سونو ان تی احتمال میدن ولی ازمایش غربالگری رو نمیدونم ینی از روی چیش حدس میزنن؟

فکر کردم سونو رو میگی آزمایش ن فکر نکنم ولی سونو آن تی ب من گفت احتمالا پسر درست هم بود

سونو رو که اره احتمال میدن ،ولی یه جاری دارم چاخان میگه ،قسم میخوره میگه من ان تی ندادم فقط غربالگری دادم و با همون جنسیت رو بهم گفتن،آخه غربالگری که چیز خاصی نمی نویسه

من واسه هردو بچم تو هفته سیزدهم بهم گفتن و آلتشو هم واضح نشونم داد

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،