همسرعلی مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 310 عنوان بچه دارشدن 169 بازدید | 19 پست سلام به نظرتون بهترین سن برا مادر شدن چند سالگیه؟راستی یه سوال دیگه منو شوهرم دیشب نزدیکی داشتیم ولی فعلا بچه نمیخوایم اما میترسم که حامله بشم رفتم زود خودمو شستم چیکار کنم حالا ک حامله نشم من چیکار کنممممم؟؟؟؟؟😣😣😣😣 ❤️💋خیلی حس خوبیه عشقت بشه همسرت خدایا مرسی❤️💋همسرم مواظب خودت باش یک موی تو شاهرگ من است❤ مواظب خودت باش تو امانت منی دست خودت💏💑 1397/02/17 | 19:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_طاها۷۵ عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 8497 هر وقت فهمیدی بتونی یه بجه رو درست تربیت کنی زمان مادرشدن بدون جلوگیری بود مگه به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست
نیلوفر11 عضویت: 1392/03/23 تعداد پست: 4575 اگه نزدیکی ات محافظت نشده بوده قرص اورژانسی بخور خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘
همسرعلی مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 310 هر وقت فهمیدی بتونی یه بجه رو درست تربیت کنی زمان مادرشدن بدون جلوگیری بود مگه اره متاسفانه بدون جلوگیری بود ❤️💋خیلی حس خوبیه عشقت بشه همسرت خدایا مرسی❤️💋همسرم مواظب خودت باش یک موی تو شاهرگ من است❤ مواظب خودت باش تو امانت منی دست خودت💏💑
همسرعلی مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 310 اگه نزدیکی ات محافظت نشده بوده قرص اورژانسی بخور قرص اورژانسی چقد بخورم و چند وقت بخورم و تاثیرش چقدره؟ ❤️💋خیلی حس خوبیه عشقت بشه همسرت خدایا مرسی❤️💋همسرم مواظب خودت باش یک موی تو شاهرگ من است❤ مواظب خودت باش تو امانت منی دست خودت💏💑
mohi76 عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 584 قرص اورژانسیالبته من استفاده نکردم ک کاش میکردم.الان ی بچه دارم داره میشه ی ماهش😂فک کنم تا ۲۴ ساعت بعد نزدیکی باید استفاده کردولی نباید زیاد استفاده کرد ازشتوی سال دو بار
مامان_طاها۷۵ عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 8497 اره متاسفانه بدون جلوگیری بود قرص اورژانسی تا ۷۲ ساعت وقت داری بخوری به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست
همسرعلی مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 310 چند روز مونده به پریودت تقریبا؟ ۴روز اینا ❤️💋خیلی حس خوبیه عشقت بشه همسرت خدایا مرسی❤️💋همسرم مواظب خودت باش یک موی تو شاهرگ من است❤ مواظب خودت باش تو امانت منی دست خودت💏💑
همسرعلی مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 310 آخرای سیکلت امکانش کمه واسه بارداری ای کاش اینجوری باشه ❤️💋خیلی حس خوبیه عشقت بشه همسرت خدایا مرسی❤️💋همسرم مواظب خودت باش یک موی تو شاهرگ من است❤ مواظب خودت باش تو امانت منی دست خودت💏💑
افسون29 عضویت: 1397/02/12 تعداد پست: 3471 ۴روز اینا نه بابا بیخودی قرص نخور امکانش خیلی کمه دوازده تا چهارده روز قبل از پریود احتمال بارداری هست
همسرعلی مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 310 نه بابا بیخودی قرص نخور امکانش خیلی کمه دوازده تا چهارده روز قبل از پریود احتمال بارداری هست اخ اولمه نزدیکی بدون محافظت داشتیم خواهرشوهرم میگه چون اولته نزدیکی بدون محفظت داشتی خیلی امکان داره بارداد بشی ❤️💋خیلی حس خوبیه عشقت بشه همسرت خدایا مرسی❤️💋همسرم مواظب خودت باش یک موی تو شاهرگ من است❤ مواظب خودت باش تو امانت منی دست خودت💏💑
افسون29 عضویت: 1397/02/12 تعداد پست: 3471 ای کاش اینجوری باشه خیالت راحت واسه این بار اما به نظر من طولانی جلوگیری نکن من پنج سال نخواستم الان که اقدام کردم نمیشه از این دکتر به اون دکتر
همسرعلی مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 310 خیالت راحت واسه این بار اما به نظر من طولانی جلوگیری نکن من پنج سال نخواستم الان که اقدام کردم نمیشه ... انشالله خدا یدونه نی نی خوشمل و سالم میده برات ❤️💋خیلی حس خوبیه عشقت بشه همسرت خدایا مرسی❤️💋همسرم مواظب خودت باش یک موی تو شاهرگ من است❤ مواظب خودت باش تو امانت منی دست خودت💏💑