2777
2789

�ام دوستان عزیز من زن‌داداشم غربالگری اول که رفته گفتن مشکوک به سندروم متوسطه و فرستادنش آزمایش ژنتیک گفتن یک و یک میلیون و دویست تومان خرجش را آزمایش و بفرستند آلماندیگه آزمایش داده قرار که جوابش سه هفته دیگه بیاد یعنی چی مگه چی شده که باید جوابش بفرستند آلمان اصلاً چی هستند و متوسط باید چیکار کنه و اینکه اوایل که باردار شد تا یکماه که تشخیص ندادن حامله � بی چک هاش منفی بود آزمایش هم یک‌بار دادم منفی بود بعد از ۲۰ روز رفت و گرافی که گفتن باردار بعد گفتند که خارج از رحم بارداری بعد باز یه هفته بعد رفتم سونوگرافی گفتن نه داخل رحم خلاصه به یک بدبختی رسیده الان به نظرتون یعنی چی چکار کنیم

تعداد رای : 0
نظرسنجی
۱
0
0%
۱
0
0%
فندوق من این ماه هم نیومدی اشکال نداره یکی طلبت وقتی اومدی توهم بیمارستان یکی میخوابونم زیر گوشت که انقدر منو اذیت کرد بله همچین مامانی هستم من حالا نیا تا تعداد کتک خوردن هات بیشتر بشه

انشاالله که جواب ازمایشات خوشحالتون کنه وگرنه بهتره زودتر بفهمید تا برای سقط اقدام کنه 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سندرم داون  یه نقص کروموزومی هست   بچه هایی رو گاهی تلویزیون نشون میده  چهره هاشون شبیه هم  هست  اون ها هستند در نوع  خفیف  تربیت پذیر هستن ولی ضریب هوشی و ای کیو از مردم عادی کمتر هست  اما نوع شدید تربیت پذیر نیستن  و  قادر به انجام کارهاشون نیستن و این گروه  عمر طولانی ندارن

ان شالله که بچه سالم  هست

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      

وای خدااااا خوبشون کنه واقعاااااااا ب منم گفتنننننن و چقدرررر گریه کردم تازه دکترم الکی گف ک رحمت احتمالا دوشاخه اگر امنیوسنتز کنی سقط میشه و من تا اخر بارداری با استرس گذشت شکر خدا بچم سالم ولییییی خدا خوبشون کنه ک انقدر اذیت می  کنند مردمو با احتمال ۹۹ درصد بتون میگم ک بچتون سالم فقط الکی حرص نخوره 

گلم فامیل هستن باهم؟

نه عزیزم کلا غریبه هستند و اینکه آزمایشات اولشون خیلی خوب بود

فندوق من این ماه هم نیومدی اشکال نداره یکی طلبت وقتی اومدی توهم بیمارستان یکی میخوابونم زیر گوشت که انقدر منو اذیت کرد بله همچین مامانی هستم من حالا نیا تا تعداد کتک خوردن هات بیشتر بشه
وای خدااااا خوبشون کنه واقعاااااااا ب منم گفتنننننن و چقدرررر گریه کردم تازه دکترم الکی گف ک رحمت اح ...

عزیزم خدارو شکر که بچت سالمه

ولی این ازمایشا انجام میشه تا فرد ناقصی متولد نشه و یه عمر خودشو خانوادش عذاب نبینن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

مرسی از همگی من به داداشم گفتم که الان اینجوری زیاد شده ۹۹% سالمه ولی خب به هرحال خیلی نگرانند