2789
عنوان

عمل سنگ صفرا

186 بازدید | 33 پست

دوستان من یکساله متوجه شدم کیسه صفرام سنگ داره دوتا ۱۴ و ۱۵ میل تا حالا درد نداشتم الان دردهای گهگداری کوتاه مدت دارم عمل لاپاراسکوپی ارزونتره یا باز در بیمارستان دولتی و اینکه کدومبیمارستان دولتی در تهران یا کرج رو پیشنهاد می کنید ؟ ممنون میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من سنگ ۱۷ میلی داشتم با دردهای وحشتناک که با گریه میبردنم بیمارستان . فروردین ماه عمل کردم لاپاراسکوپی . راحت شدم از شر اون دردها . عمل باز که دیگه اصلا انجام نمیدن

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

من لاپاراسکوپی عمل کردم خیلی راضی بودم .

باز کلا برش میدن دردت بیشتر دیرتر به روال عادی برمیگردی

ترجیح میدهم به میل خویش دیوانه باشم. تا به میل دیگران عاقل.   .  مادر شدم ولی هنوز خودمو یه دختر بچه بازیگوش میدونم. 😉     گاهی وقتا هم یه پیرزن بی حوصله 🙃. 

من سنگ ۱۷ میلی داشتم با دردهای وحشتناک که با گریه میبردنم بیمارستان . فروردین ماه عمل کردم لاپاراسکو ...

ببخشید میشه بگید همراه داشتید یا نه ؟سوند و اینا که نمیزنن درسته؟ و این که بعد عمل برای پا شدن و اینا خیلی اذیت شدین؟ درن گذاشتن؟اگه آدم همراه نبره مشکلی داره؟یعنی مثلا آزمایشی چیزی داره که نیاز به همراه هست؟تاپیک زده بودم راجبش...ممنون میشم راهنمایی کنی

abzarek.ir/service-p/msg/4298276 میتوانم تا صبح برایت بنویسمحتی با اینکه میدانم هرگز اینهارا نخواهی خواند...حتی بهم تبریکم نگفتی🫠

ببخشید میشه بگید همراه داشتید یا نه ؟سوند و اینا که نمیزنن درسته؟ و این که بعد عمل برای پا شدن و این ...

اره عزیزم همراه لازمه . نه سوند نمیزارن . درن اره داره یه دونه . من ساعت ده رفتم اتاق عمل یک و نیم ظهر تو ریکاوری بودم و ب هوش اومدم . کم کم دردهام شروع شد اون شب سخت ترین شب زندگیم بود خیلی درد داشتم اولین تجربه جراحیم بود .. شب دسشویی داشتم گفتن باید پاشی راه بری تا سرویس همراه واقعا لازمه . جون کندم تا پاشدم و اون چند قدمو رفتم تا سرویس . چهارتا سوراخ تو شکمه . یکیش جای درن . یکیش چند میلی بالای ناف ک دردش کاملا داخل نافه یکی بین سینه ها یکی سمت راست . هر کدومم چهار پنج بخیه داره . و قطعا یک هفته سخته برات . بخیه هارو بکشی بعد ده روز دیگه کم کم آرومی. اما فعللیت سنگین و ورزش نمیتونی تا چند ماه .

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
اره عزیزم همراه لازمه . نه سوند نمیزارن . درن اره داره یه دونه . من ساعت ده رفتم اتاق عمل یک و نیم ظ ...

منم برای همین هاش میترسم ترسناکه خداروشکر برای شما بخیر گذشت تموم شد🥲🥲

درن رو کی در اوردن براتون؟ببخشید زیاد سوال میکنم

abzarek.ir/service-p/msg/4298276 میتوانم تا صبح برایت بنویسمحتی با اینکه میدانم هرگز اینهارا نخواهی خواند...حتی بهم تبریکم نگفتی🫠

اره عزیزم همراه لازمه . نه سوند نمیزارن . درن اره داره یه دونه . من ساعت ده رفتم اتاق عمل یک و نیم ظ ...

پس میگن لاپاروسکوپی دور نقاهتش کوتاس. میشه بگید کجا جراحی کردین و هزینتون چقدر شد