2777
2789
عنوان

عمم بچه های همرو مسخره میکرد

151 بازدید | 6 پست

این لاغره اون چاقه

این زشته

این سیاهه اون نچسبه

و.... الی اخر

الان خدا یه بچه بهش داده ترکیبی از همه ایناست😂

#کارما

میشه برای خودمو خونوادم دعا کنی یا صلوات بفرستی؟💎🤍 خیلی مهمه واسم که قبول بشم🥹عاشق شمس تبریزیم و خیلی از تفکرات اسپینوزا رو قبول دارم. این شعر عین حقیقته....هرلحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر، آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر 💜 کاربری دست دو تا دوست مهربونه❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یعنی بچش هم چاقه هم لاغر؟

نه عزیزم

اصطلاح بود ولی تقریبا همینجوریه😂

میشه برای خودمو خونوادم دعا کنی یا صلوات بفرستی؟💎🤍 خیلی مهمه واسم که قبول بشم🥹عاشق شمس تبریزیم و خیلی از تفکرات اسپینوزا رو قبول دارم. این شعر عین حقیقته....هرلحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر، آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر 💜 کاربری دست دو تا دوست مهربونه❤️

گلابی زشت نارس شده

متوجه نشدم گلم

نه عزیزم اصطلاح بود ولی تقریبا همینجوریه😂

😄شوخی کردم عزیزم 😄

ولی بااینکه مسخره کردن اصلاکاردرستی نیست ولی شکل بچه ی عمه ات هم هیچ ربطی به حرفهای اون نداره،اگه عمه ات مسخره هم نمیکردبچه اش همین میشد

کارما ازروانشناسی زردواردادبیات ماشدودیگه ول کنش نیستیم