2777
2789
عنوان

تاپیک کم پشتی مو

261 بازدید | 14 پست

سلام دوستای گلم روزتون بخیر

کیا از تاپیک کم پشتی مو روش شیوانا استفاده کردن و نتیجه ی واقعی گرفتن؟ واقعا رشد مو خیلی زیاد میشه؟ من که واسم شده آرزو...

ولی هرچی میگردم با این سرعت کم نت دقیقا نمیدونم چقد باید حنا و روغن بریزم...

درضمن استکان کمر باریکم ندارم اگه میشه مقدارشو با لیوان فرانسوی بهم بگید چقده یا اینکه چند گرم. به وزن باشه باز راحتتره

ممنون میشم کمکم کنین 😚😚😚

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی ! 😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم از هر کدوم 60 سی سی  همون جایی که میخرید وزنشو میگه

60 سی سی؟ 

حنا چقدر؟؟؟

خودت استفاده کردی؟

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی ! 😍😍😍
میشه این روش و ب منم بگید؟😁

من تازه پیداش کردم اتفاقی. خیلی تعریفشو میکردن 

میشه این روش و ب منم بگید؟😁

من تازه پیداش کردم اتفاقی. خیلی تعریفشو میکردن ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1479603/کم-پشتی-مو?page=1

من از این تاپیک پیداش کردم

تاپیک چیست ؟

از کجا بفهمیم تاپیک اصل را خریداری کردیم یا فیک ؟

آیا تاپیک کراتین اصل است ؟

آیا تاپیک موجب ریزش مو میشود ؟

آیا تاپیک موجب خارش و حساسیت میشود ؟

آیا تاپیک محدوده سنی و جنسی دارد ؟

مدت ماندگاری تاپیک چه قدرت است؟

آیا باران و بادموجب از بین رفتن تاپیک میشود ؟

.....................

شرکت ما به تمام سوالات شمابا صبر و حوصله پاسخ میدهد

منتظر تماس شما هستیم

پودر پرپشت کندده مو تاپیک در سه سایز و 9 رنگ موجود است

قیمت تاپیک مصرف کننده درسایزهای :

پودر پرپشت کننده مو تاپیک 50 گرمی : 72/975 تومان

پودر پرپشت کننده مو تاپیک 25 گرمی : 54/860 تومان

پودر پرپشت کننده مو تاپیک 10 گرمی : 34/545 تومان

جهت قیمت همکاری و اخذ نمایندگی از شرکت ما تماس بگیرید

09222145299

09213017998

ای بابا عزیزم ما قرن بیست یکم ایم و شما هنوز سنتی کار می کنید روغن موها رو خیلی چرب می کنه برای موهای چرب اصلا این روش خوب نیست و اگر به موهات نسازه و یکدفعه تمام موهات از بین رفت میخواهی چکار کنی البته درسته که مو رشد می کنه ولی تاثیر روحی آدم اذیت می کنه شامپو های پرمون ضد ریزش اند من سبوس شو دارم استفاده می کنم همینکه موهام نمی ریزه داره پر هم میشه یک دفعه بزنی می بینی که قطع میشه ریزشش ولی اگر یک درصد نساخت قطع می کنی بعد اینکه برو توی نت ببین چقدر مشتری داره