2777
2789
عنوان

بی بی چک و آزمایش خون

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 29 پست
حس مشابهی داریم عزیزم.امیدوارم که مثبت بشه

شماهم ازمایشتون مشکوکه؟

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  
شماهم ازمایشتون مشکوکه؟

من بی بی چکم مثبت میشه ولی خب چون یک ماه پیش سقط کردم تو شک هستم که واقعا باردارم یا بخاطر قبلی اینجوری از آنجایی که فقط یک هفته از تخمک گذاری و اقدام میگذره بهم میگن آزمایش نرو چون قطعا بتا کمه و نا امید میشی

خدایا مرسی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم صد در صد بارداری خواهر منم بیبی چکهاش مثبت بود آزمایش بتا ۲بود یه هفته بعدش آزمایش نشون داد

ممنون از دلداریت عزیزم.ان شا الله هرچی تو دلته خدا بهت بده

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  
دعا کنین واسم خیلی دلم ب این جواب +خوش بود

مثبته نگران نباش!  این بار حتما تیر بتا بده برگشو هم از آزمایشگاه بگیر

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
مثبته نگران نباش!  این بار حتما تیر بتا بده برگشو هم از آزمایشگاه بگیر

بگم ازمایش بارداری تیتر بتا میخوام؟

بگم ازمایش بارداری تیتر بتا میخوام؟

آره عزیزم! بگو آزمایش معمولی دادم گفتن مشکوکه تیتر بتا میخوام بدم

یه آزمایشگاه معتبر برو... عدد دقیق بتارو میگن

به هیچ دکتری هم نشون نده که چرت و پرت بگن! عدد بتات بالای ۲۵بود مثبته

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
آره عزیزم! بگو آزمایش معمولی دادم گفتن مشکوکه تیتر بتا میخوام بدم یه آزمایشگاه معتبر برو... عدد دقی ...

ممنونم ازت التماس دعا دارم 

ممنونم ازت التماس دعا دارم 

خواهش میکنم!  شما هم واسه من دعا کن آزمایشم مثبت شه! دل تو دلم نیس

خواهش میکنم!  شما هم واسه من دعا کن آزمایشم مثبت شه! دل تو دلم نیس

ان شا الله ک میشه عزیزم

ان شا الله ک میشه عزیزم

همچنین! انشاالله

سلام عزبزم..منم  همینجورم...هنوزم پری نشدمم.. گذاشتم چن روز دیگه ازمایشم رو تکرار کنم

مال شما هم مشکوک بود؟

مال شما هم مشکوک بود؟

والا ۶تا بی بی گذاشتم با دو مارک مختلف مثبت شدن ..با اطمینان کامل اومدم آز دادم گفت منفیه ..اصن تعجبم شد

گفت ۱هفته از موعدت گذشت باز تکرار کن   

فرشته کوچولوی من ،تو دلیم  عاشقتم 
والا ۶تا بی بی گذاشتم با دو مارک مختلف مثبت شدن ..با اطمینان کامل اومدم آز دادم گفت منفیه ..اصن تعجب ...

البته اینم بگم ک دوستم تا ۱۰ روز بعد تاخیرش ..ازمایشش منفی بود... از طریق سونو فهمید بارداره

فرشته کوچولوی من ،تو دلیم  عاشقتم