2789
عنوان

به نظرتون خونم رو هفتاد متر بزرگتر بکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2215 بازدید | 54 پست
نمی دونم اگه دانشگاه نرفت و کارهای مهاجرتش هم درست نشد چی؟ بدبخت میشم

چرا بفرستش تعمیرات موبایل یا برد یا لوازم خانگی یاد بگیره یا بفرست بره پیتزا و فست فود یاد بگیره براش کافه رستوران بزن

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا بفرستش تعمیرات موبایل یا برد یا لوازم خانگی یاد بگیره یا بفرست بره پیتزا و فست فود یاد بگیره برا ...

پدرم کارخونه داره به راحتی میتونه اونجا مشغول بشه اما دوست ندارم دیپلمه بمونه ،تابستان میخوام بفرستمش کلاس هوش مصنوعی ،فعلا سربازی نمیفرستم،اوضاع مملکت خوب نیست

پدرم کارخونه داره به راحتی میتونه اونجا مشغول بشه اما دوست ندارم دیپلمه بمونه ،تابستان میخوام بفرستم ...

بفرست اول برنامه نویسی

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

بهش میگم میگه که چند سال دیگه هوش مصنوعی جاش رو میگیره ،نمی دونم

نمد هرچی خودش دوست داره

وثیقه خیلی نیست شنیدم زیر پانصد تومنه

فقط یه بچه داری که کل پس انداز تو فقط برای اون کنار میذاری؟

دختر نداری بحث جهاز و خواستگاری و ازدواج و دانشگاه اون هم پیش بیاد؟

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

فقط یه بچه داری که کل پس انداز تو فقط برای اون کنار میذاری؟دختر نداری بحث جهاز و خواستگاری و ازدواج ...

دوتا پسر دارم ،کوچیکه ۹ سالشه فعلا وقت داره برای مستقل شدن

دوتا پسر دارم ،کوچیکه ۹ سالشه فعلا وقت داره برای مستقل شدن

دختر چی

دختر نداری؟

در کل اگر کارای مهاجرتش اوکیه روش سرمایه گذاری کن وگرنه بیهوده است

برید دفترهای مهاجرتی ببینید اصلا شرایط مهاجرت داره پسرتون یا نه

تو کامنتا خوندم دیپلم هست ،سربازی هم نرفته ،مهارتی هم نداره

برا مهاجرت فقط قصدش کافی نیست برید دفتر مهاجرت پلن مهاجرتی بریزید

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست