2777
2789
عنوان

همسر دوم بودن

6464 بازدید | 91 پست

کیا همسر دوم شدن یعنی اینکه بعد طلاق همسرشون باهاش ازدواج کردن ؟؟

چ مشکلاتی دارید اذیت میشد اسمش میاددبچه چی بچه هاش رو قبول کردید چطور باهاش کنار اومدید 

سخت با خاطرات ی زن دیگ زندگی کرد مخصوصا اگ عوضی بوده باشه  

خدایا من ب قلمم رحمتت ایمان دارم 

اون دیگه همسر دوم نیست که. ازدواج دومه. 

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد.ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود."اولدوز و کلاغها

سحت با خاطرات يه زن ديگه زندگي كرد مخصوصا اگر عوضي بوده؟!!!!!!!!!!!!

ميشه بگي اين يعني چي؟ من نفهميدم ! ممنون

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر دوم يا ازدواج دوم ؟!! اينا فرق دارنا 

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

ااااخ منم ميخام چنين شوهري كنم

همسرم مردي عاشق و فهميده است،او مرا خط ب خط بلد است و ميداند با احساسات زنانه ام چگونه رفتار كند،،در حالت ارام مرا گنجشك خيلييي كوچولو ميداند و هر وقت عصبي باشم مرا فايتر ماهي صدا ميكند ،،تمام دغدغه ذهنيش،،ارامش روح من است،گاهي بانو بزرگوار خطابم ميكند و خودرا مردي مديون به من،،،گاهي از ارزوهايي ك برايم دارد سخن ميگويد،انقدر با هيجان مانند پسرك ده ساله ك همه او را مرد خانه صدا ميكنند ،،مرد من خيلي صميميت را بلد است ،مهرباني را بلد است،سخاوت را بلد است،مرد من با هوس بيگانه است و عشق را كاملاً بلد است،او با خشونت عليه زنان چه كلام و چه رفتار ب طور جدي و محكم بيگانه است،،مرد من يك مرد است اما نه يك مرد معمولي نه يك مرد متعصب و نه يك مرد تظاهر گر و نه يك مرد ريا كار،،،تمام فعل و انفعالات مرد من با روح و جسمش عجين است،،،دوستت دارم مرد واقعي من ،،قهرمان زندگيم ،تمام زنان سرزمينم ارزوي چنين مردي با چنين باور فكري و  عملي را دارند❤️خداراشكر چنين مردي،معشوق هميشگي زندگي من است❤️

اگه قبول کردی اینو هم باید بپذیری که اونا بوسیله  بچه ها باهم مرتبط میشن چون بچه ها مشترک هستن.اون اقا یه سری خاطرات خوب وبد از اون خانم داره .خانوادش هم همینطور.‌ممکنه به گوشت برسه .از هیچکدوم اینا نباید ناراحت بشی وحساس بشی..اگه نمیتونی این شرایط بپذیری اصلا قبول نکن

من شوهرم بعد طلاق دادن همسر اولش بامن ازدواج کرد. خیر به دردنمیخوره مخصوصا اگه روحیه شکننده وحساسی داشته باشی. 😖😖

گل پونه ها نامهربانی آتشم زد... گل پونه ها بی هم زبانی آتشم زد... میخواهم از شب تا سسحرگاهان بنالم..... افسرده ام، دیوانه ام، آزرده جانم 

حرف شما درسته میشه ازدواج مجدد یا دوم اما باز هم شما همسر دوم حساب میشی 

عزیزم منظور از عوضی بودن اینکه 

زن قبلی بد بوده باشه و تو باید ی جورایی کارایی کنی ک اون نمی کرد و بد بودن اون رو ذهنیت بقیه تاثیر گذاشته و برای تو کار مشکل تر میشه

خدایا من ب قلمم رحمتت ایمان دارم 

من نظرم اینه فقط دوشرایط مشایه باید باهم ازدواج کنن فقط  اینجور درصد اسسب روحیشون کمتره

/یکی اینجاست که تو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه 🖤 چه تو با من بمونی یا نمونی عاشقتم ............من که به جز عشق چیزی ندارم بیا عزیزم اونم برا تو 🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤 https://abzarek.ir/service-p/msg/2301368🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼https://abzarek.ir/service-p/msg/2301290🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀https://abzarek.ir/service-p/msg/2301266🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹https://abzarek.ir/service-p/msg/2301227🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸تو دردونه ی قلب💖 منی نه زیادی نه کمی 🎀 نور چشمای منی🥺 تو فقط مال منی 🌸رفتی تو دلم تا ابد 🔗مگه یه آدم چقد میتونه کامل باشه 😞چشات خوشکلن چقد🩷🫂دوباره این دل دیوونه واست دلتنگه ... 💘https://abzarek.ir/service-p/msg/2300471🎀

اشتباهه اشتباهه اشتباه، چون یکی از دوستام ازدواج دوم شوهرش بود بعد متارکه مرده بد نبود اما خانم اول بعد ازدواج تازه یاد اشتباهاتش افتاده بود و شش هفت سال دنبال اینا بود و هر نقشه ای کشید که زندگیشو خراب کنه خلاصه خیلی اذیت شد ولی الان انگار کمی ارامش پیدا کردن تازه اقا بچه هم نداشت

حرف شما درسته میشه ازدواج مجدد یا دوم اما باز هم شما همسر دوم حساب میشی  عزیزم منظور از ...

آهان حالا فهميدم!!! ببين اگر هنوز كاري نكردي بنطرم ازدواج نكن من كه هيچ حوره نميتونم تصور كنم زن مرد طلاق داده شده را ميدوني اصلا نميشه بهشون اعتماد كرد معلوم نيست راستشو بگن براي دليل طلاقشون!