تاریخ تخمک گذاریتون رو از روی تیک چندم سیکلتون بود؟
من روز 15سیکلم و هنوز کیت میگه تخمک گذاری نکردم!
مال همه اینقدر با تاخیره؟
برای گرفتن شماره تماس یک مشاور خوب(اقای دکتر حبشی)رایگان.توی پی وی بهم پیام بدید.توی کانال و پیج نکات همسرداریم از فایلهاشون هست. ادرس پیجم @aroose_sadatt
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واااااای عروس سادات تویی من یکبار زندگیمو مدیون توام خیلی دعات میکنم انشالا به ابروی فاطمه زهرا بزود ...
خدا رو هزار مرتبه شکر
خوشحالم کردی
برای گرفتن شماره تماس یک مشاور خوب(اقای دکتر حبشی)رایگان.توی پی وی بهم پیام بدید.توی کانال و پیج نکات همسرداریم از فایلهاشون هست. ادرس پیجم @aroose_sadatt
شماره ی مشاورو بهم داد و ی کمک دیگم کرد ک شاید. دوست نداشته باشه بگم البته خودمم دوس ندارم بگم ببخشی ...
خودم دقیق یادم نمیاد چ کمکی کردم 😅
واااااای عروس سادات تویی من یکبار زندگیمو مدیون توام خیلی دعات میکنم انشالا به ابروی فاطمه زهرا بزود ...
گلم دعات همون ماه براورده شد و دخترم الان ماشاالله هفت ماه و نیمشه