2777
2789
عنوان

تخمک گذاری

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 24 پست
مبارکه الان باید بعداز 6 ماه خوشحال باشی

اووووه اره دارم بال درمیارم اتفاقی رفتم تست دادم ازبس همکارم گفت قیافت شبیه بارداراس ولی من چون شش ماه نشده بود فکر کردم نازام

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری نجاتت داده؟؟

شماره ی مشاورو بهم داد و ی کمک دیگم کرد ک شاید. دوست نداشته باشه بگم البته خودمم دوس ندارم بگم ببخشید عزیزم

خدایا مرسی ک دخترمو به من هدیه دادی خودت نگهدارش باش 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️
واااااای عروس سادات تویی من یکبار زندگیمو مدیون توام خیلی دعات میکنم انشالا به ابروی فاطمه زهرا بزود ...

خدا رو هزار مرتبه شکر 

خوشحالم کردی

برای گرفتن شماره تماس یک مشاور خوب(اقای دکتر حبشی)رایگان.توی پی وی بهم پیام بدید.توی کانال و پیج نکات همسرداریم از فایلهاشون هست. ادرس پیجم @aroose_sadatt 
شماره ی مشاورو بهم داد و ی کمک دیگم کرد ک شاید. دوست نداشته باشه بگم البته خودمم دوس ندارم بگم ببخشی ...

خودم دقیق یادم نمیاد چ کمکی کردم 😅

برای گرفتن شماره تماس یک مشاور خوب(اقای دکتر حبشی)رایگان.توی پی وی بهم پیام بدید.توی کانال و پیج نکات همسرداریم از فایلهاشون هست. ادرس پیجم @aroose_sadatt 
واااااای عروس سادات تویی من یکبار زندگیمو مدیون توام خیلی دعات میکنم انشالا به ابروی فاطمه زهرا بزود ...

گلم دعات همون ماه براورده شد و دخترم الان ماشاالله هفت ماه و نیمشه 

گلم دعات همون ماه براورده شد و دخترم الان ماشاالله هفت ماه و نیمشه 

ای خدا الهی شکر چون من همیشه احساس دین ب شما دارم

خدایا مرسی ک دخترمو به من هدیه دادی خودت نگهدارش باش 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️