2777
2789
عنوان

سارای بیا

301 بازدید | 27 پست

گلم ناراحت نشو منم به کلاس پنجم به بعد هنوز همون راهنمایی میگم 

هنوزم سر در نمیارم پسرم امسال میره کلاس اول رفته بودم مدرسه ببینم میگفت خانم اینجا دوره دوم دبستان همینجور مونده بودم چیزی نگفتم زدم بیرون 

دیگه از معلم پسرم که میاد خونه برای آموزشش پرسیدم بازم قاطی میکنم 

الان طبق گفته خودت کلاس دوم راهنمایی یا فکر کنم هفتم باید باشه که میشه 13 چون نیمه دومی هست همون دوم راهنمایی اگر نیمه اولی بود سوم راهنمایی میشد 

یه سوالی هم از برادرت بپرس 

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوم راهنمایی میشه ۱۳-۱۴؛ بستگی به نیمش داره. خیلیا ممکنه دیر رفته باشن حالا. همچین سوتی بزرگی نداده که شک کنیم به همه چی

ولی از ته دلم امیدوارم دروغ گفته باشه سارای. واقعا آرزو میکنم تمام چیزی که امشب خوندم دروغ باشه

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒
دوم راهنمایی میشه ۱۳-۱۴؛ بستگی به نیمش داره. خیلیا ممکنه دیر رفته باشن حالا. همچین سوتی بزرگی نداده ...

سارای درست حساب نکرده نمیشه دوم هنوز 13 سالش هم نشده

این اسفند با فروردین اشتباه گرفته درست حساب نکرده پیش خودش گفته 14 رندش کرده بالا 

ممنون    

ناراحت نشو بوسسسسسسس 

سارای سن برادرزاده اش که متولد 84 گفت 15 سال که دوم راهنمایی هست با یه مرد 33 سال نامزد کرده

البته عمه های منم نمیدونن من چند سالم هست حالا خوبه یدونه برادر بیشتر هم ندارن

ناراحت نشو بوسسسسسسس  سارای سن برادرزاده اش که متولد 84 گفت 15 سال که دوم راهنمایی هست با یه م ...

بوووووس به لپت ناراحت نشدم ك 

واقعن😟😟😟😟😟نامزد كردن 

خاك عالم

هـاوا باس نـا جاوان ماردانا ساردِ🥶🥶
وای خدا. مرده 33 ساله ی بچه رو گرفته . وااای!!!!

اره 

حالا سارای بنده خدا سن و تاریخ تولد و کلاس اشتباه کرده دوستان بهش گفتن دروغ میگی 

خب سارای تاریخ تولد و کلاس درست گفت ولی سن اشتباه گفت که اونم به چشم عمه های خودم بهش نگاه کنم باور میکنم ندونه

بوووووس به لپت ناراحت نشدم ك  واقعن😟😟😟😟😟نامزد كردن  خاك عالم

اره پسر بیشرف هم پرو بیخیال نمیشه 

سارای میگه دختره حتی اندام های .... رشد نکردن