2789

من یه بچه دارم و کلا امیدی به این شوهرندارم، دلم برای پسرم میسوزه ۳سالشه از طرفی حق من نبود ک اینجور ادم کثیفی نسیبم بشه من واقعا ادم رو راس و متعهدی بودم و هستم ولی این قبلا بهم خیانت کرد چت با دخترا از روی شیطونی و الانم فهمیدم کلا سیگاری بوده و دروغ میگفته که سیگاری نیس روز اول گف دود و دم ندارم، ولی مخفی میکشه به روش نمیارم ک بیاره علنی کنه چون ابرو تو فامیل هم برام نمیمونه از طرفی مدام جدیدا در حال خواب و چرتع و فک میکنم چیزی مصرف میکنه حالم بهم میخوره ازش نمیتونمم اصلا جدا بشم نمیدونم بهش فک نکنم چیکار کنم همش میگم خدایا اینو بکش اگه مصرف میکنه سکته کنه حین مصرفش ولی سگ جونه

هعیییی همین شوهرا رو یه سری زنا از بیرون میبینن میخواد بدزدنشون خبر ندارن زنشون چیا میکشه ازشون...عز ...

ببین الان من بت همه چیش کنار اومدم ولی این اعتیاده خرابه، نمیدونمم پول از کجا میاره من پول ازش زیاد میگیرم در حد قسط ها براش پول باقی میزارم ولی خیلی تندو تیزه و الکی میپره ب ادم و عصبانی میشه چون دقیقا رفتارای معتادا اینجوری هس غیر نرمال، مثلا گاهی ارومه گاهی الکی تند میشه پاچمونو میگیره کاش بمیره خدا ب حرفم گوش نمیده 🥺اخه بچم گناه داره خودمم دو سه روز دیگه عمل دارم فقط میگم این بچه بی مادر نشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین الان من بت همه چیش کنار اومدم ولی این اعتیاده خرابه، نمیدونمم پول از کجا میاره من پول ازش زیاد ...

عزیزم از رفیقا میگیره میکشه یا پاداشی چیزی از حقوقش اضافه میاد ب تو نمیگه...نفرینش نکن بخدا دنیا بیرون مردا بیرون از این قشنگتر و سالمتر نیستن تو حتی بهتر از شوهرت بیاد سمتت هیچوقت پدری ک باید باشه برا بچت نخواهد بود...ب زندگیت برس همینکه پول میده بهت دوستت داره بزار انقد بکشه خودش بمیره تو خودتو درگیرش نکن

عزیزم از رفیقا میگیره میکشه یا پاداشی چیزی از حقوقش اضافه میاد ب تو نمیگه...نفرینش نکن بخدا دنیا بیر ...

عزیزم میای تاپیک جدیدم سراین قضیه اعتیاد چند روزه افسرده و مظطرب شدم بدنم درد گرفته رفتم دکتر گف قلبت سالمه روحی روانی مشکل داری و از طرفی شبا کابوس میبینم این مرد شش سال پیشم با چت با دخترا بهم خیانت کرد و فهمیدنش خیلی سخت بود برام ولی اینجور بدنم واکنش نداد از اوموقع عشقم بهش مُرد ینی دوسش دارم ولی ن مثل اوایل و دیگه زیاد دلم براش نمیسوزه چون خیلی بی وجدانه حتی رحم به بچش هم نمیکنه که پسرش باباش معتاد باشه میترسم انقد غرق بشه توش ک توهم بزنه بعدا و امنیت نداشته باشیم