2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ترنس هستم عمل نکردم ولیبدون عمل هم زنم

من قضاوت نمیکنم، اما به عنوان یه دختر ت.رنس نمیتونم باور کنم، شما ۴۴ سالتون باشه، ادعا کنین ت.رنس هستین و چنین تایپک های بزنین. به سادگی مشخصه درک و اطلاعاتتون در مورد این مسئله خیلی پایینه که از یه فرد ت.رنس بعیده!/:

هیچ حصاری، هر چقدر هم که بلند باشد، نمیتواند جلوی ذهن یک زن را بگیرد🦋 An unashamed Trans girl. به نظرات افراد فاشیست، تر.نس فوب،هوموفوب و زن ستیز تو تایپکام جواب نمیدم. من اینجا نیستم که وجودمو به کسی ثابت کنم

ترنسم دروعم چیه شما چند سالته عمل کردی

بعید میدونم.. اگه خواستی مشکلتو مطرح کن طبق تجربم راهنماییتون کنم

هیچ حصاری، هر چقدر هم که بلند باشد، نمیتواند جلوی ذهن یک زن را بگیرد🦋 An unashamed Trans girl. به نظرات افراد فاشیست، تر.نس فوب،هوموفوب و زن ستیز تو تایپکام جواب نمیدم. من اینجا نیستم که وجودمو به کسی ثابت کنم

والا پسر متولد شدم با روح رفتار کاملا زنونه قصد دارم عمل کنم زن بشم انشالله

میگن مازیار لرستانی گفته پشیمونم تحقیق کن راست ودروغش نمیدونم

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  

راجع به افراد ت رن س و تراجنسی و پسر هایی که در جسم و کالبد پسرانه هستند اما در وجودشان احساس دختر بودن میکنند این ذکر شریف را هر روز بعد از هر نماز واجب حدود ۵دقیقه بخوانند ؛

اللَّهُمَّ أَدِمْ فِيهِنَّ لَذَّتِي وَ كَثِّرْ فِيهِنَ رَغْبَتِي وَ قَوِّ عَلَيْهِنَّ ضَعْفِي حَلَالًامِنْ عِنْدِكَ يَا سَيِّدِي .

یا

آیت الله جاودان :

👈صلوات برای فرج امام زمان علیه السلام بفرستید و هدیه کنید به حضرت صدیقه سلام الله علیها

👈نماز امام زمان علیه السلام بخوانید

👈زیارت امام زمان علیه السلام بخوانید

👈صدقه برای سلامتی امام زمان علیه السلام بدهید به نیت این بچه .

👈التماس کنید تضرع کنید به درگاه امام زمان علیه السلام .

•┈┈••✾🔆🔆🔆🔆✾••┈┈•

🪐🪐🪐🪐🪐🪐🪐🪐🪐

ارتباط با ما در پیام رسان

09905431130

@Doaherz آیدی پاسخگویی

@olomemanavi

دستورات علوم معنوی

🌺🌸🌼🌻🌱🌷💐🍃🌹

اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین‌.صاد

👈برای تقویت جنسی اقایان این ذکر شریف را هر روز بعد از هر نماز واجب حدود ۵دقیقه بخوانند ؛

اللَّهُمَّ أَدِمْ فِيهِنَّ لَذَّتِي وَ كَثِّرْ فِيهِنَ رَغْبَتِي وَ قَوِّ عَلَيْهِنَّ ضَعْفِي حَلَالًامِنْ عِنْدِكَ يَا سَيِّدِي .

•┈┈••✾🔆🔆🔆🔆✾••┈┈•

🪐🪐🪐🪐🪐🪐🪐🪐🪐

ارتباط با ما در پیام رسان

09905431130

@Doaherz آیدی پاسخگویی

@olomemanavi

دستورات علوم معنوی

🌺🌸🌼🌻🌱🌷💐🍃🌹

اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین‌.صاد