2821
2789
پس بهتره به یکی که کانل به قران مسلطه بری وبگی برات جادو روخنتی کنن,من خودم اصلاازدواجم جورنمیشدرفتی ...

من غریبم جایی رو بلد نیستم ک قربون امام رضا برم ک پیشمه و آرومم نمیکنه 

خیلی داغونم خداااااااااااااااااااااااااااااا 😢 
من غریبم جایی رو بلد نیستم ک قربون امام رضا برم ک پیشمه و آرومم نمیکنه 

اع همشریم پس.غمت نباشه تاامام رضاروداریم غمی نداریم ایشالله حل میشه برات دعامیکنم و5تاصلوات فرستادم

😍خداجونم یهویی شکرت بابت داده هاونداده هات😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ینی با کس دیگه ای در ارتباطه؟ دو هفته که چیزی نیس بجای زجه و زاری به خودت برس و سر حال باش مردا زنا ...

ن با کسی رابطه نداره بنا به مشکلاتی از هم سرد شدیم ده سال زندگی بی سابقه بوده حتی بدترین حرفا رو بهم زد و منم مثل ی تیکه سنگ شدم دیشب اصلا نتونستم بخوابم تو عالم خواب و بیدار ی طرف بدنم فلج شده بود از بس حرص خوردم و گریه کردم 

اع همشریم پس.غمت نباشه تاامام رضاروداریم غمی نداریم ایشالله حل میشه برات دعامیکنم و5تاصلوات فرستادم

ممنون عزيزم خدا خیرت بده واسم دعا کن دارم دیوونه میشم 😢 

ن با کسی رابطه نداره بنا به مشکلاتی از هم سرد شدیم ده سال زندگی بی سابقه بوده حتی بدترین حرفا رو بهم ...

الهیییی

چقدر حیفه ولی هیچوقت بخاطر شوهر انقدر خودت اذیت نکن 

حیف جوونی و سلامتیه که بخاطر شون از دست ب ه فقط به فکر خودت باش

حالا مثلا سرد باشه چی میخاد بشه

اصفهانبا ان همه وسعت شده نصف جهان یک وجب قد داری و کل جهانم گشته ای
الهیییی چقدر حیفه ولی هیچوقت بخاطر شوهر انقدر خودت اذیت نکن  حیف جوونی و سلامتیه که بخاطر شون ...

نمیدونم چ بلایی قراره سر من و بچه هام بیاد آخرش دلم کبابه واسه طفل معصومام 

نمیدونم مشکل شما چی بوده ولی امیدوارم خدا به دلت قرار بده 

بخاطر دل  بچه هات سعی کن خودت پیدا کنی اونا گناهی ندارن همه ارامش بچه ها به ارام بودن مادرشونه

اصفهانبا ان همه وسعت شده نصف جهان یک وجب قد داری و کل جهانم گشته ای

طلاق عاطفی یعنی دیگه کلا هیچ حسی بینتون نباشه، مدت زیادی باهم رابطه نداشته باشید و حتی اصلا نسبت به هم تحریک عاطفی و جنسی نشید. شما فقط قهر هستین یکیتون کوتاه بیاین و آشتی کنید.

تمام دنیا یه طرف دختر یکی یدونه م هم یه طرف 💗👼💗