2777
2789
عنوان

مامانای خشگل باردار سوال

201 بازدید | 15 پست

عزیزانم ک حامله هستید و ازمایش خون غربالگری نوبت اول دادید مشکلی نداشتید 

البتع ان شاءالله هیشکی نداشته باشه استرس دارم واسه این میپرسم 

خدایا من ب قلمم رحمتت ایمان دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من مشکل داشتم ان تی زیاد بود حتی دکتر گفت سقط هم کنی چیزی از دست ندادی ولی پسرم به دنیا اومد ۴کیلو ماشالا اینقدر خوشکل و زرنگ ،زیاد درگیر این دکترا نباش

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو

سلام خانومی منم غربالگری اول مشکل نداشتم ولی به اصرارخودم غربالگری دومم رفتم خداروشکرمشکلی نیست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

والا من مشکل داشتم ان تی زیاد بود حتی دکتر گفت سقط هم کنی چیزی از دست ندادی ولی پسرم به دنیا اومد ۴ک ...

اخه وقتی رفتم ازمایش بدم اون مسئول ازمایشگاه اینجا ممکنه چیزی نشون بده بعد میری ژنتیک تا دومیلیون پولشه اما خیال راحت اونجا هیچی نیست 

چ راحت حرف میزنند نمیدونن مردم این همه پول از کجا بیارن یا استرسی ک ب ادم میدن رو کی جبران میکنه 

خداروشکر عزیرم 

فدات 

یه نصیحت بکنم به حرفای دکترها زیاد توجه نکن فقط الکی به ادم استرس میدن 

به من اونقدر استرس دادن که دیگه خسته شده بودم ار حرفاشون اخرش وقتی بچه ام به دنیا اومد گفتن باید گوشت میخوردی چرا نخوردی

گفتم والا هی به من گفتن داری چاق میشی منم چیزی نمیخوردم اونم گفت که بافت بدنت سفت وخونیه نباید  اینطوری باشی

امیر حسینم نفسه منه عاشقشم 😍😍باباییشم همه کسمه 👪
اخه وقتی رفتم ازمایش بدم اون مسئول ازمایشگاه اینجا ممکنه چیزی نشون بده بعد میری ژنتیک تا دومیلیون پو ...

آره عزیزم فکر کنم تا۳ونیم میلیون خرج کردیم اینقدر ناراحت بودم که میگفتم کاش بگن این همه حرف رو فقط به خاطر پول زدیم تا موقع تولد حتی بعد تولدش میگفتم نکنه مریض باشه خدا لعنتشون کنه حرفهای نیش دارشون یادم نمیره خیلی راحت میگفتن بهتره سقط شه 😣😣

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو
آره عزیزم فکر کنم تا۳ونیم میلیون خرج کردیم اینقدر ناراحت بودم که میگفتم کاش بگن این همه حرف رو فقط ب ...

میدونم چی کشیدی خیلی سخته 

ای خدا واقعا بی فکر هستند توکل ب خداااااااا

اصلا اصلا به خودت استرس نده توکل کن به خدا.خودش داده خودشم مراقبشه مطمئن باش اصلا بد به دلت راه نده بدترین چیز تو بارداری استرسه انشاالله به حق حسین همه ی مامانت نینیاشونو صحیح و سالم بغل کنن

گر نگهداره من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤🙏
اصلا اصلا به خودت استرس نده توکل کن به خدا.خودش داده خودشم مراقبشه مطمئن باش اصلا بد به دلت راه نده ...

ممنون عزیزممم چشم درست میگی  همتون ب سلامتی زایمان کنید اولادی سالم و صالح بدنیا بیارید 

منم قرص راکوتان مصرف میکردم که دکترها میگن تا ۶ماه بعد از اینکه قطعش کردی باید جلوگیری کنی.من تو حین مصرف باردار شدم دکتر گفت باید سقطش کنی بچت حتما مشکل داره تازه ۶هفتم بود ولی من و شوهرم سپردیمش به همون که دادش بهمون خیلی ناخاسته الان خداااروصدهزار مرتبه شکر که همه ی ازمایشاشو سونوگرافیاش عالی بودن و روزی هزار بار میگم خداروشکر به حرف دکتره گوش نکردم.

گر نگهداره من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤🙏