2777
2789
عنوان

شده اینطوری بشه *!!!!!!

150 بازدید | 8 پست

من با هیچکس دوست صمیمی نمیشدم ولی بعد از عروسیم دختر عمه ی شوهرم اینقد دور من چرخید تا بالاخره دوست شدم باهاش خیلی خیلی دختر خوبیه ولی خیلی حسودی میکنه ،ینی یکی از همسایه یا دوستای قدیمیم رو یا هرکی که مونث باشه بیاد پیش من بامن دعوا را میندازه ک چرا باهاش رفتی بیرون یا چرا میاد خونتون اصلا درک نمیکنه ک من تو یه شهر غریب تک و تنها دارم زندگی میکنم ، الان یکسال و نیم هست دوستیم بارها سر این موضوع باهاش قهر کردم ولی باز همینطوریه الان هم باهاش حرف نمیزنم و با خودم عهد کردم که دیگه دوست صمیمی نداشته باشم ، از یطرف هم بس خوبه نمیدونمدچیکار کنم

♥️shiraz♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.