2777
2789
عنوان

میخوام نماز شب بخونم بیاین اسماتونو بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 32 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

#ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّللِوَلیِڪَالفَرَج

#قبول_باشه

#التماس_دعا

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه

گلم تو رو خدا دعا کن شوهرهای خاله هام و شوهرهای دختر خاله هام و پدرم و شوهر آینده من و خواهرم انشالله اصلا زن دوم و دوست دختر و دوست زن و صیغه ای نگیرن و بهمون وفا دار شن شوهرامون کتکمون نزنن و خسیس و بداخلاق و شکاک و تهمت زننده و خیانتکار و شر و وحشی برا من و عزیزانم نباشن 😭(من و خواهرم ازدواج بد کردیم طلاق گرفتیم خیلی میترسیم از ازدواج،پدرم و شوهر خاله هام خیلی ظالمن دعا کن ظلمایی که پدرم و شوهرهای خاله هام و شوهر های سابق من و خواهرم در حق من و عزیزانم کردن سر خودشون بیاد بفهمن چقد بد کردن در حق من و عزیزانم) تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و عمه هام و عموهام و بچه های عمه هام و عموهام و شوهر سابقم و خانوادش هر چقدر فساد و ظلم کردن رسوا شن و دیگه زور پدرم و عمه هام و عموهام و بچه های عمه هام و عموهام و شوهر سابقم و خانوادش به مورچه هم نرسه 😭🙏..

قبول باشه عزیزم

من کار اداریم گیره... بیماری زمینهایم پیشرفت کرده مدتهاست نمازم رو نمی تونم غیر از نشسته بخونم...

لطفاً منم دعا کن عزیزم ❤️

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار

تو رو خدا و قرآن به این نیت ها واسم به اسم کاربریم دعا کن به حاجتایی که نوشتم کامل برسم دلم داره میترکه من هزار تا مشکل و گرفتاری دارم پدرم کتک میزنه و خسیس و بد دل و شکاکه و بددهن هست و من و خواهرمو به زور شوهر داد بدبخت کرد من و خواهرم طلاق به زور گرفتیم الانم بدبختیم😭

مادرم خیلی بدبخته و هزار تا بیماری از بس پدرم اذیتش کرده گرفته و من و خواهرم شغل درست و حسابی نداریم حتی تو پول شارژمون موندیم

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم دیگه و هیچ آدمی روی زمین در حق من و عزیزانم هیچ ظلم و بدی نکنه و خدا به مادرم سلامتی و عمر خیلی طولانی بده و من و خواهرم شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا همین روزا نصیبمون شه و ازدواجای عالی کنیم 😭

مهربون لطفا و تو رو خدا دعا کن انشالله مشکل لق بودن دندونام و تحلیل رفتن لثه هام بدون نیاز به دکتر رفتن خوب شن و انشالله هیچ وقت نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه و پودر استخووان نداشته باشم و انشالله حتما همین روزا به آرزوم که عقده و حسرت شده واسم برسم و ارتودنسی قبل از جراحی فک دانشکده ی دولتی دندون پزشکی مرکز استانمون کنم و تابستون۱۴۰۵ جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم 😭 و هزینه ارتودنسی و جراحی فکم همشون با هم زیر ۴۰ میلیون شن😭😭

تو رو خدا دعا کن انشالله من و عزیزانم اصلا شل و ول و ساده و مظلوم و توسری خور و بدشانس و بدبخت نباشیم و اصلا من و عزیزانم رفتارمون جوری نباشه که کسی جرئت کنه بهمون بی احترامی کنه و هیچ کس نتونه زیر اب من و عزیزانم رو بزنه🥹🙏🙏

و تو رو خدا دعا کن انشالله من و خواهرم و خاله هام و داداشام و مادرم و مادربزرگ(مادریم) و دختر خاله هام خیلی زرنگ و باهوش و خوش شانس و سالم و خوشبخت و موفق شیم و عمر خیلی طولانی کنیم و خوشحال و سربلند شیم😭😭.

و تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و عمه هام و عموهام و زنعموهام و بچه های عمه هام و عموهام و شوهر سابقم و خانوادش و خونه دایی مادرم و اون خواستگارم و خانوادش که بله برونمون بهم خورد و اینایی که باهاشون کار میکنم تقاص همهی ظلم هایی که در حق من و عزیزانم کردن همین روزا پس بدن😭🙏🙏.

تو روخدا دعا کن انشالله داداش کوچیکم رو خدا ، حفظ کنه و کسی کتکش نزنه و آزارش نده و انشالله داداشم خیلی درسخون و زرنگ و موفق و خوشبخت شه و دوستای خیلی خوبی پیدا کنه😭

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم بره مسافرکشی همین الان و همین فردا صبح شغل ثابت مثل نگهبانی گیرش بیاد و تایم کاریش بیست و چهار ساعته و هر روز هفته باشه و اصلا بیکار و خونه نشین نشه😭😭😔😔🙏😭تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم برای من و عزیزانم فتنه و خاله زنک و دو بهم زن و بداخلاق و بد دهن و بد رفتار و بد ذات و قلدر و ظالم و دروغگو و لجباز نباشه🥹😭🙏.

تو رو خدا دعا کن مادرم خیلی زود جاهایی از فکش که دندون نداره ایمپلنت کنه و اصلا اذیت نشه و درد نکشه و دماغشو فانتزی عمل کنه و خیلی خوشگل شه و پولشو خدا براش برسونه🥹

تو رو خدا دعا کن انشالله داداش کوچیکم همین روزا دندوناشو ارتودنسی کنه و دو فکش رو هم قرار بگیره و خیلی خوشگل شه و پول ارتودنسیشو خدا برسونه🥹

تو رو خدا دعا کن انشالله خواهرم کچل نشه و داورهایی که گرفته خیلی خوب باشن برای خواهرم و موهای خواهرم پر پشت تر از قبل بشه😭

تو رو خدا دعا کن انشالله بعد جراحی فک دماغمو نیمه فانتزی عمل کنم و خیلی دماغم کوچیک شه و بهم بیاد و خیلی خوشگل و دیگه مشکل تنفسی نداشته باشم😭😭

و تو رو خدا دعا کن انشالله برادر کوچیکم خیلی درسخون و زرنگ شه و انشالله دستخطش عالی شه و برادرم هیچ وقت نفرستنش مدارس استثنایی و انشالله داداش کوچیکم همیشه مدارس عادی بین بچه های سالم و عادی درس بخونه و خیلی موفق و خوشبخت شه و خیلی دوستای موفق و مهربون و با معرفت خدا به داداش کوچیکم بده💔😭🙏😭🙏.