2777
2789

به خواهرشوهر بزرگم ميگم واقعا من چه هيزم تري بهتون فروختم كه اين همه اذيتم كردين؟ البته الان ديگه اذيت نميكنه خداروشكر قبلا ميكرده ولي هنوزه هنوزه خيلي سواله واسم !!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به يه نفر كه نميتونم بگم كيه ميگم عزيزم تغييراتي كه تو توقيافت ميدي جذابيتي برا من نداره كه بخوام بهش فكر كنم يا حسادت كنم با خودت مشغول باش 

در بدترينِ ما آنقدر خوبي هست ،و در بهترينِ ما آنقدر بدي هست ،كه هيچ يك از ما اين حق را نداريم كه از ديگري عيب جويي كنيم .

به پدرشوهرم میگفتم انشاالله سرطان زبان بگیری قطع کنن اون زبونتو هرچند هرروز روزی سه مرتبه با صلوات با خودم زمزمه میکنم تا حاجت روا شم

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃

به عشقم میگم خیلی دوستت دارم میمیرم واست فدات بشم😘💕

به یکی از استادای دانشگاهمم میگم ازت حالم بهم میخوره نکبت بمیری الهی😁

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!

وای من از دونفر بیشتره 

پدرم اولیش میخوام تو چشماش بهش بگم هیچ علاقه ای بهت ندارم برام پدری نکردی

مادرمم همین طور!

خونواده شوهرم تک تکشون تف کنم توصورتشون مخصوصا دوتا ازبرادر شوهرای چندشم 

تودنیای منی اما به دنیا اعتمادی نیست 
وای خدا نکنه بگو خدا هدایتش کنه

هدایت بشو نیس بچه که نیس 55 سالشه فقط تهمت و دروغ میگه که خودشم میدونه دروغه فقط میخاد منو شوهرمو بجون هم بندازه از این دروها هم هست که میره نماز اول وقت ولی من میدونم چه ادم کثیفیه

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃
هدایت بشو نیس بچه که نیس 55 سالشه فقط تهمت و دروغ میگه که خودشم میدونه دروغه فقط میخاد منو شوهرمو بج ...

مثل مادرشوهر من...نمازش اول وقته همیشه روسریشو کلیپس میزنه و حجابش کامله اما کل عمرش ب دورویی و غیبت و دوبهم زنی گذشته

حالم ازش بهم میخوره یعنی...

خب بگو مشکل چیه؟روت نمیشه؟

نه کی گفته روم نمیشه

تاپیک که درموردروشدن نبودفقط گفته چی دوس داریدبگیدوبه کی بگیدمنم شوهرم یک ماهه شهردیگس وازم دوره خلاصه مشکل اینه که نمیشه بگم فیس توفیس وچشم توچشم

گرجان به جان من کنی جان وجهان من👈تویی😘